KILIÇDAROGLU: “BIRAZ KAFA ÇALISTIRIN YAHU, ÖNDEN ÖNLEM ALIP ÇÖZÜN. AGLAK BIR SARAY DA HIÇ ÇEKILMIYOR”

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Yeni Safak Gazetesi’nin “Bay Kemal’in köstebegi kim?” mansetinin yer aldigi birinci sayfa fotografini; “EYT’yi çözün. Ögretmenler konusunda da israr edecegim çok asikâr. Biraz kafa çalistirin yahu, önden önlem alip çö

Güncel 27.08.2022 11:07:00 0
KILIÇDAROGLU: “BIRAZ KAFA ÇALISTIRIN YAHU, ÖNDEN ÖNLEM ALIP ÇÖZÜN. AGLAK BIR SARAY DA HIÇ ÇEKILMIYOR”

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Yeni Safak Gazetesi’nin “Bay Kemal’in köstebegi kim?” mansetinin yer aldigi birinci sayfa fotografini; “EYT’yi çözün. Ögretmenler konusunda da israr edecegim çok asikâr. Biraz kafa çalistirin yahu, önden önlem alip çözün. Aglak bir Saray da hiç çekilmiyor” açiklamasi ile paylasti. 

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, bugün “Bay Kemal’in köstebegi kim?” basligini mansete tasiyan Yeni Safak Gazetesi’nin birinci sayfasinin fotografini, sosyal medya hesabindan paylasti.

Kiliçdaroglu, “EYT’yi çözün. Sonra agliyorsunuz, gece yarisi mansetleri degistiriyorsunuz, böyle komik algi operasyonlari yapmak zorunda kaliyorsunuz. Ögretmenler konusunda da israr edecegim çok asikâr. Biraz kafa çalistirin yahu, önden önlem alip çözün. Aglak bir Saray da hiç çekilmiyor” dedi.


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °