KARAMOLLAOGLU: GEÇMISTE DE ILK KOALISYON CHP'YLE YAPILMISTI. EN BÜYÜK CIDDI ADIMLAR O DÖNEMDE ATILMISTI

Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, "Geçmiste de ilk koalisyon CHP’yle yapilmisti. En büyük ciddi adimlar o dönemde atilmisti. Ilk faizsiz banka o dönemde kurulmustu. Kibris o dönemde fethedilmisti" dedi.

Güncel 28.08.2022 21:20:00 0
KARAMOLLAOGLU: GEÇMISTE DE ILK KOALISYON CHP

Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, "Geçmiste de ilk koalisyon CHP’yle yapilmisti. En büyük ciddi adimlar o dönemde atilmisti. Ilk faizsiz banka o dönemde kurulmustu. Kibris o dönemde fethedilmisti" dedi.

Temel Karamollaoglu, partisinin bugün Çengelköy’deki Çinar Piknik Alani'nda düzenledigi Yaz Senligi Piknik Programi'na katildi. Burada partililere seslenen Karamollaoglu, sunlari söyledi: 

"BÖLGEMIZ BIR KARGASAYA DOGRU SÜRÜKLENIYOR: Bölgemiz bir kargasaya dogru sürükleniyor. Bunu sik sik söyleme ihtiyaci duyuyorum. Içinde yasadigimiz problemler, sadece ülkemizi ilgilendiren problemler degil. Birileri ülkemizin güçlenmesini, birileri ülkemizin etkili olmasini arzu etmiyorlar. Bundan dolayi da içeride birtakim sikintilarin dogmasini, birtakim çekismelerin ortaya çikmasini kendileri için avantaj olarak görüyorlar. Bu bölgeyi karistirmak isteyenler, ülkemizin bölünmesini de hedefliyorlar. Sik sik söyleme ihtiyaci duyuyorum. ABD’nin de diger siyonist kuruluslarinin da hedefi Büyük Orta Dogu Projesi'ni gerçeklestirmek. Peki ne demek Büyük Orta Dogu Projesi? Aslinda bunu Türkçeye çevirdigimiz zaman, çok açik ve net olarak söylüyorum ki bunun adi ‘Büyük Israil Projesi’dir.

GEÇMISTE DE ILK KOALISYON CHP’YLE YAPILMISTI: Sorumlulugumuz çok büyük. Içinde bulundugumuz sartlar maalesef çok zor. Simdi önümüzde fazla bir zaman yok. En geç 9-10 ay sonra seçimler geliyor. Bir ihtimal, 6-7 ay sonra da seçim olabilir. O halde biz, seçime hemen hazirlanmaliyiz. Özellikle sandiklara hakim olmak bizim için çok önemli. Onun arkasindan da politikalarimizi kamuoyuna yansitmak. Geçmiste de ilk koalisyon CHP’yle yapilmisti. En büyük ciddi adimlar o dönemde atilmisti. Ilk faizsiz banka o dönemde kurulmustu. Kibris o dönemde fethedilmisti.

FARKLI KANAATLERDE BULUNAN PARTILERLE BIR ARAYA GELIYORUZ: Elbette çok farkli kanaatte bulunan partilerle bir araya geliyoruz. Baska türlü bu problemin üstesinden gelme imkanimiz yok. Ama biz, onlara tabi degil tam tersi, ana fikri ortaya koyan; bu ülkenin, bu milletin, bu bölgenin huzura ve barisa kavusabilmesi için her çareyi arayan bir ortak metinde uzlasmaya gayret gösteriyoruz. Hepimizin hedefi bu.

BIZI BIRBIRIMIZDEN KOPARMAK ISTEYENLER BIRÇOK BAHANE ILERI SÜRERLER: Bizi birbirimizden koparmak isteyenler birçok bahaneler iler sürebiliyorlar, sürerler de. Ama yalan söylemek, iftira etmek, hakaret etmek kimseye bir fayda saglamaz; bu ülkeye de. Onun için zor bir zemindeyiz. Sizin karsiniza her gün komsunuz, arkadasiniz, televizyonlar, gazeteler, 'Efendim bak suna da dikkat etseydiniz, su adam da söyleydi, bu adam böyle dediydi'… Tamam da biz içinde yasadigimiz sartlarin da ne oldugunu biliyoruz.

ÜLKEMIZI YENIDEN DÜNYA MILLETLERI ARASINDA EN ÜST MERTEBEYE YERLESTIRECEGIZ: 30 Agustos'ta çarpisan Mehmetçik'in kalbinde hangi iman varsa bugün biz bu imana sahibiz. Allah nasip ederse o imanla ülkemizi ayaga kaldiracak, yeniden dünya milletleri arasinda en üst mertebeye yerlestirecegiz. Bunu da siz basaracaksiniz. Bu zafer, sizin zaferiniz olacak. Bundan dolayi hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Tek tek hepinizi kucakliyorum. Allah'a emanet ediyorum."


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °