Selçuk Özdag: Ülkemizin zenginliklerini millete tasnif etmeliyiz

Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag, “Bu topraklar çok zengin. Ülkemizin zenginliklerini millete tasnif etmeliyiz. Bu zenginlik bir kisiye bir partiye bir zümreye teslim edilemez” dedi.

Güncel 29.08.2022 20:58:34 0
Selçuk Özdag: Ülkemizin zenginliklerini millete tasnif etmeliyiz

Gelecek Partisi, Büyük Taarruz’un 100. Yili vesilesiyle Afyonkarahisar’da bir dizi etkinlikler düzenliyor. Etkinlikler kapsaminda Gelecek Partililer Kocatepe’den Zafer Tepe’ye kadar yürüyüs gerçeklestirecek.

SÜKRAN DUYGUMUZU IFADE ETMEK IÇIN

Parti Genel Baskani Ahmet Davutoglu’nun da katilacagi etkinliklerle ilgili konusan Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag,  “Bin yildir bu topraklardayiz. Milyonlarca sehit verdik. En büyük imparatorluklari biz kurduk. Biz hiç bir zaman vatansiz kalmadik. Her yeri vatan kildik. Vatan kildigimiz yerde de devlet kurduk. Bugün Gelecek Partisi olarak, sükran duygumuzu ifade etmek için bu programi düzenledik” dedi. 

BU TOPRAKLAR ÇOK ZENGIN
Afyonkarahisar’da yerel medya organlarini sorularini cevaplayan Selçuk Özdag ayrica, devletsizligin çok kötü bir sey olduguna dikkat çekerek “Suriye'dekileri görüyoruz. Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandirmak zorundayiz. Bu topraklar çok zengin. Ülkemizin bu zenginligini millete tasnif etmeliyiz. Bu zenginlik bir kisiye bir partiye bir zümreye teslim edilemez” diye konustu.

 


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °