TURGUTLU'DA BAG BOZUMU VE KURTULUS SENLIKLERI DEVAM EDIYOR

Turgutlu Belediyesi tarafindan düzenlenen Zafer Bayrami, Bag Bozumu ve Kurtulus Senlikleri'nin ikinci günü Makedonya ve Azerbaycan Kültürleri Gecesi ile devam edecek.

Güncel 30.08.2022 14:49:58 0
TURGUTLU

Turgutlu Belediyesi tarafindan düzenlenen Zafer Bayrami, Bag Bozumu ve Kurtulus Senlikleri'nin ikinci günü Makedonya ve Azerbaycan Kültürleri Gecesi ile devam edecek.

Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanisma Dernegi ile Azerbaycan Kültür Dernegi Turgutlu Subesi is birligiyle düzenlenecek gecede, Ekrem-Ersan ikilisi, Aybüke, Rumeli Gültekin, Bando Malta, CK Dans Factory, Güreler Rumeli Göçmenleri Dernegi Halk Oyunlari Toplulugu, Arzu Kurbani, Muhsin Kurbani, Azer Aliyev, Arash Nazari, Azer Gaffarzade, Kafkas Dans Toplulugu sahne alacak.

Makedonya ve Azerbaycan Kültürleri Gecesi 31 Agustos Çarsamba aksami saat 20.00’de Orta Park Saat Kulesi önünden kortej yürüyüsü ile baslayacak. Konserler ve gösteriler ise saat 21.00’de 15 Temmuz Demokrasi Sehitleri Alani’nda Turgutlu halki ile bulusacak.

“BIRLIKTE OYNAYALIM” MÜZIKLI DANSLI SOKAK TIYATROSU BASLIYOR

Zafer Bayrami, Bag Bozumu ve Kurtulus Senlikleri kapsaminda 31 Agustos -6 Eylül 2022 tarihleri arasinda çocuklarin begenisine sunulacak  “Birlikte Oynayalim” müzikli dansli sokak tiyatrosu baslayacak. Tiyatro oyunu, 31 Agustos Çarsamba günü saat 17.00’de Dagyeniköy Dügün Salonu önü, saat 18.00’de ise Dagmarmara Tasimali Okul Bahçesinde sahnelenecek.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Zafer Bayrami, Bag Bozumu ve Kurtulus Senliklerimizin ikinci gününde Makedonya ve Azerbaycan Kültürleri Gecesine ev sahipligi yapacagiz. Ayni zamanda ‘Birlikte Oynayalim’ isimli sokak tiyatrosunu çocuklarimizin begenisine sunacagiz. Çok keyifli vakit geçirecegimiz etkinliklerimize tüm hemsehrilerimizi davet ediyorum” dedi.


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °