ISTANBUL EMNIYET MÜDÜRLÜGÜ'NDEN 'SEMRA GÜZEL' AÇIKLAMASI

Istanbul Emniyet Müdürlügü, dokunulmazligi kaldirilan HDP Diyarbakir Milletvekili Semra Güzel’in, Edirne yolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde, ayni araç içerisinde bulunan A.G. (43) ve F.D. (25) isimli sahislar ile birlikte gözaltina alindigini açikladi

Güncel 2.09.2022 22:58:00 0
ISTANBUL EMNIYET MÜDÜRLÜGÜ

Istanbul Emniyet Müdürlügü, dokunulmazligi kaldirilan HDP Diyarbakir Milletvekili Semra Güzel’in, Edirne yolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde, ayni araç içerisinde bulunan A.G. (43) ve F.D. (25) isimli sahislar ile birlikte gözaltina alindigini açikladi.

Istanbul Emniyet Müdürlügü, Semra Güzel’in yakalanmasina iliskin bugün yazili bir açiklama yapti. Emniyet’in açiklamasi söyle:

“Istanbul Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Sube Müdürlügü ile Milli Istihbarat Teskilati görevlilerince, PKK/KCK/-PYD/YPG silahli terör örgütü faaliyetlerinin tespit ve desifre edilmesi ile ilgili yapilan çalismalarda; silahli terör örgütüne üye olma suçlarindan iki adet aranma kaydi bulunan Halklarin Demokratik Partisi 27. Dönem Diyarbakir Milletvekili S.G. (38) isimli kadin sahis, M.S. isimli kadin sahsa ait sahte nüfus cüzdani ile ilimiz Edirne istikameti üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde, yine ayni araç içerisinde A.G. (43) ve F.D. (25) isimli sahislar ile birlikte yakalanarak gözaltina alinmistir. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir.”


Çarşamba 29 ° / 17.9 °
Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °