YAVAS: TÜRKIYE’NIN EN BÜYÜK ‘ENGELSIZ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVI’ IÇIN ÖN BASVURULARI ALMAYA BASLIYORUZ

Ankara Büyüksehir Belediye (ABB) Baskani Mansur Yavas, “Çayyolu Mahallemizde bulunan Türkiye’nin en büyük ‘Engelsiz Çocuk Gündüz Bakimevi’ için ön basvurulari yarindan itibaren almaya basliyoruz. Özel evlatlarimiz, yasitlariyla esit sartlarda oynayacak, g

Güncel 4.09.2022 21:23:05 0
YAVAS: TÜRKIYE’NIN EN BÜYÜK ‘ENGELSIZ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVI’ IÇIN ÖN BASVURULARI ALMAYA BASLIYORUZ

Ankara Büyüksehir Belediye (ABB) Baskani Mansur Yavas, “Çayyolu Mahallemizde bulunan Türkiye’nin en büyük ‘Engelsiz Çocuk Gündüz Bakimevi’ için ön basvurulari yarindan itibaren almaya basliyoruz. Özel evlatlarimiz, yasitlariyla esit sartlarda oynayacak, gelisecek, sosyal hayatin içerisinde olacaklar” dedi.

Mansur Yavas, Ankara Büyüksehir Belediyesi’nin Çayyolu’nda insa ettigi ‘Engelsiz Çocuk Gündüz Bakimevi’ için ön basvurulari yarindan itibaren almaya baslayacaklarini açikladi. Yavas, sosyal medya hesabinda bugün yaptigi paylasimda sunlari kaydetti:

“Çayyolu Mahallemizde bulunan Türkiye’nin en büyük ‘Engelsiz Çocuk Gündüz Bakimevi’ için ön basvurulari yarindan itibaren almaya basliyoruz. Özel evlatlarimiz, yasitlariyla esit sartlarda oynayacak, gelisecek, sosyal hayatin içerisinde olacaklar.”

Mansur Yavas, paylasiminda yer verdigi tanitim videosunda ise “Çayyolu’ndaki engelsiz kresimiz de Türkiye’nin en büyük engelsiz kresi oldu. 300 kisi kapasitesi olan az katli ve yatay mimariye sahip bina; görme, isitme ve fiziksel engelli çocuklarin kullanabilecegi sekilde tasarlandi” bilgisini verdi.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °