KUSADASI'NDA ALTIN GÜVERCIN COSKUSU BU YIL ÖZER TÜRK STADI’NDA YASANACAK

Türkiye’nin pop müzik alaninda düzenlenen ilk ve tek beste yarismasi Kusadasi Altin Güvercin Beste Yarismasi’nin büyük final gecesi, uzun bir aranin ardindan yeniden Özer Türk Stadi’nda gerçeklesecek. Finalistlerin büyük jüri karsisinda performans sergile

Güncel 5.09.2022 16:40:08 0
KUSADASI

Türkiye’nin pop müzik alaninda düzenlenen ilk ve tek beste yarismasi Kusadasi Altin Güvercin Beste Yarismasi’nin büyük final gecesi, uzun bir aranin ardindan yeniden Özer Türk Stadi’nda gerçeklesecek. Finalistlerin büyük jüri karsisinda performans sergileyecegi gecede sesi ve yorumuyla Türk pop müziginin en sevilen isimleri arasinda yer alan Sertab Erener sahne alacak.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi Belediyesi ve Kusadasi Altin Güvercin Kültür Sanat ve Tanitim Vakfi (KUSAV) tarafindan, Eviz Yapi ana sponsorlugunda bu yil 25. kez düzenlenecek olan Kusadasi Altin Güvercin Beste Yarismasi için geri sayim basladi. Yarisma ile ilgili hazirliklar son sürat devam ederken, 11 Eylül’de büyük final gecesinin yapilacagi Özer Türk Stadi da organizasyona hazirlaniyor.

BÜTÜNÜYLE YENILENDI

Kusadasispor’un 3. Lig’e yükselmesinin ardindan Kusadasi Belediyesi tarafindan sürdürülen bakim ve onarim çalismalari ile bütünüyle yenilenen ve geçtigimiz hafta sonu Kusadasispor’un galibiyeti ile sonuçlanan Kusadasispor-Kahramanmarasspor maçina ev sahipligi yapan Özer Türk Stadi, yillar sonra yeniden ev sahipligi yapacak oldugu Altin Güvercin Beste Yarismasi’na göre düzenleniyor. Çatisi geçen yil, çimleri ise geçen ay yenilenen Özer Türk Stadi, altyapisi, aydinlatmalari, seyirci tribünleri, lavabolari, giris çikis alanlari ve çevre düzenlemesi ile Altin Güvercin coskusunu tam anlamiyla yasatmak için hazir hale getiriliyor.

FINAL GECESI SERTAB ERENER SAHNE ALACAK

25. Kusadasi Altin Güvercin Beste Yarismasi’nin büyük final gecesi, 11 Eylül Pazar günü saat 21.00’de finalistlerin büyük jüri karsisinda canli performanslarini sergilemeleri ile baslayacak. Jüri tarafindan yapilan degerlendirmeye dijital oylamanin sonuçlarinin da eklenmesiyle dereceye giren besteler ve beste sahipleri belirlenecek. Ardindan ödül töreni gerçeklesecek. Birinci olan beste sahibine Altin Güvercin ve 100 bin lira para ödülü verilirken, ikinci olan besteye Gümüs Güvercin ve 50 bin lira para ödülü, üçüncü olan beste sahibine ise Bronz Güvercin ve 25 bin lira para ödülü verilecek. Ödül töreni kapsaminda ayrica yarismanin onur konugu olan pop müzik sanatçisi Fatih Erkoç’a KUSAV Onur Ödülü takdim edilecek. Büyük final gecesi ünlü pop müzik sanatçisi Sertab Erener konseri ile sona erecek. Final gecesi bir TV kanalindan canli olarak yayinlanacak.

“TÜM HEMSEHRILERIMIZ DAVETLIDIR”

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, 25’incisini düzenlemekten büyük bir mutluluk duyduklari Altin Güvercin Beste Yarismasi’ni özellikle Özer Türk Stadi’nda gerçeklestirmek istediklerini belirterek, “Uzun yillar boyunca Özer Türk Stadyumu’nda büyük ve kitlesel bir katilimla düzenlenen Altin Güvercin, çeyrek asirlik yolculugunun sonunda yeniden evine döndü. 11 Eylül’de tüm hemsehrilerimizi Altin Güvercin coskusunu hep birlikte yasamaya davet ediyorum” dedi. 

 


Cuma 25.2 ° / 14.4 °
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °