Selçuk Özdag'dan sok iddia; “Sayin Erdogan temizeller operasyonuna karsi çikti”

Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag, “AK Parti’de siyaset yaparken yolsuzluklari hirsizliklari önlemek adina yasalar çikarmak istedik. Ama Erdogan basta olmak üzere çikarlarina halel gelmesini istemeyen çevreler, bunu istemedi. Engel oldu

Güncel 6.09.2022 08:27:00 0
Selçuk Özdag

Sedat Peker'in söylediklerinin artik yenilir yutulur iddialar olmadigini kaydeden Gelecek Partisi Genel Baskan Yardimcisi Selçuk Özdag, AK Parti'de siyaset yaptiklari dönemde temizeller operasyonu baslatmak ve bu çerçevede yasalar çikartmak için mücadele verdiklerini ama bu girisimlerinin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve bazi çevreler tarafindan engellendigini kaydetti. Özdag KRT'de canli yayin konugu oldugu programda, ““AK Parti’de siyaset yaparken yolsuzluklari hirsizliklari önlemek adina yasalar çikarmak istedik. Ama Erdogan basta olmak üzere çikarlarina halel gelmesini istemeyen çevreler, bunu istemedi. Engel oldular, bu yasalari çikarirsaniz partiye ilçe baskani bulamam dedi” seklinde konustu.

AK Parti'de Basbakan oldugu dönemde kendisinin de Genel Baskan Yardimcisi olarak görev yaptigini hatirlatan Özdag, “Sayet bizler o dönemde bizler yolsuzlugu ve hirsizligi önleme yasasini çikarabilseydik Sayin Erdogan ve arkadaslari buna mani olmasaydi ve bir diger yandan da imar yasasini çikarabilseydik, siyasi ahlak yasasini çikarabilseydik hersey çok daha farkli olurdu. Türkiye'nin siyasi ahlak yasasina ihtiyaci var, yolsuzluklari ve hirsizliklari önleme yasasina ihtiyaci var. Biz o dönemde bunlari gördük ve çok mücadele verdik. O dönemde bizim yapmak istediklerimiz birilerini rahatsiz etti. Yapmak istediklerimiz bir yandan terör örgütlerini, haksiz kazanç elde eden rantiyecileri rahatsiz ederken, bir diger yandan da Sayin Erdogan'i rahatsiz etti. Ayni zamanda Sayin Ahmet Davutoglu Genel Baskanliginda AK Parti o dönem yüzde 50 oy almisti ve Sayin Recep Tayyip Erdogan'i ve ahalisini çok rahatsiz etmisti” dedi.


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °