AKP’LI ISIMDEN SANLIURFA BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI'NE IHALE TEPKISI

Sanliurfa Eyyübiye Belediye Meclisi’nin AKP’li eski üyesi Bilal Tekatli, AKP’li Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi'nin Suruç ilçesindeki kanalizasyon ve yagmur suyu sebekeleri insaati ihalesinde usulsüzlük yapildigini öne sürdü. Ihalenin sonucuna iliskin bil

Güncel 7.09.2022 11:28:58 0
AKP’LI ISIMDEN SANLIURFA BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI

Sanliurfa Eyyübiye Belediye Meclisi’nin AKP’li eski üyesi Bilal Tekatli, AKP’li Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi'nin Suruç ilçesindeki kanalizasyon ve yagmur suyu sebekeleri insaati ihalesinde usulsüzlük yapildigini öne sürdü. Ihalenin sonucuna iliskin bilgi formunu paylasan Tekatli, “Ihale 4. siradaki firmaya verildi. Aradaki 5 milyon euro kimlerin cebine gitti? Urfalilar adina soruyoruz" dedi.

Bilal Tekatli, Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi’ne bagli Sanliurfa Su ve Kanalizasyon Idaresi (SUSKI) Genel Müdürlügü’nün Suruç ilçesindeki kanalizasyon ve yagmur suyu sebekeleri insaat ihalesine iliskin sonuç bilgi formunu sosyal medya hesabinda yayinladi.

Bilgi formuna göre; ihale, 10 milyon 353 bin euro ile en düsük teklifi veren Kural ARGE-MST is ortakligi yerine, 15 milyon 599 bin 594 euro teklif veren Asil Insaat-Çeltikçioglu Insaat ortakligina verildi. Bilgi formunda, iki is ortakliginin daha ihaleyi kazanan Kural ARGE-MST ortakligindan daha düsük teklif verdigi görüldü.

"5 MILYON EURO KIMLERIN CEBINE GITTI"

Bilal Tekatli, sosyal medya paylasiminda, "Suruç altyapi ihalesinde dönen büyük ranti ve usulsüzlükleri aylar önce yazdik. Ama troller ve rantçilar bize saldirdi. Gelinen noktada biz hakli çiktik. Ihale 4. siradaki firmaya verildi. Aradaki 5 milyon euro kimlerin cebine gitti? Urfalilar adina soruyoruz" dedi.


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °