KILIÇDAROGLU, 99 GENÇLE BIRLIKTE YARIN ANITKABIR'E ÇIKACAK

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, partisinin 99. Kurulus yildönümü dolayisiyla CHP Gençlik Kollari’nin yürüttügü üyelik çalismalari kapsaminda, partiye üye olan en genç 99 üye ile birlikte yarin Anitkabir’e çikarak Atatürk’ün mozolesine çelenk birakac

Güncel 8.09.2022 12:29:09 0
KILIÇDAROGLU, 99 GENÇLE BIRLIKTE YARIN ANITKABIR

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, partisinin 99. Kurulus yildönümü dolayisiyla CHP Gençlik Kollari’nin yürüttügü üyelik çalismalari kapsaminda, partiye üye olan en genç 99 üye ile birlikte yarin Anitkabir’e çikarak Atatürk’ün mozolesine çelenk birakacak.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, partisinin 99. Kurulus yildönümü olmasi sebebiyle yarin partiye üye olan en genç 99 üye ile birlikte Anitkabir’e giderek, CHP’nin ilk Genel Baskani olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için saygi durusunda bulunup, mozolesine çelenk birakacak.

Üye çalismalarini koordine eden Gençlik Kollari Genel Baskan Yardimcisi Ahmet Altintop, yürüttükleri “99. yilda 999 yeni üye” çalismasi ve yarinki ziyaret için su açiklamayi yapti:

“Genel Baskanimiz sayin Kemal Kiliçdaroglu’nun gençlere ne kadar önem verdiginin farkindayiz. ‘Gençlerin hayalleri benim hedeflerimdir’, diyor ve gençlerin siyasal mücadeleye katilmasini çok önemsiyor. Bizler de hem siyasetin hem CHP kadrolarinin gençlesmesi gerektigini düsünerek bu hafta ‘99. yilda 999 genç üye’ diyerek bir çalisma yürüttük. Bu çalisma ile Genel Baskanimiza partinin kurulus yildönümünde bir nevi hediye vermek istedik. Türkiye’nin her yerinde gençlik kollarimiz üye standlari kurdu ve koymus oldugumuz üye hedefine ulasildi. Gençlerimiz Genel Baskanimizla bulusmak ve birlikte ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çikmak için heyecanli.”


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °