BASKAN TUNÇ SOYER: ZAFER COSKUMUZ ENGEL TANIMAZ

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, dün gece çöken platformun ardindan yeri degistirilen Tarkan konseri ile ilgili "Zafer coskumuz engel tanimaz. Megastar Tarkan konseri, Gündogdu Meydani'nda, Türkiye tarihinin en görkemli sahnesinde olacak" açi

Güncel 8.09.2022 18:04:00 0
BASKAN TUNÇ SOYER: ZAFER COSKUMUZ ENGEL TANIMAZ

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, dün gece çöken platformun ardindan yeri degistirilen Tarkan konseri ile ilgili "Zafer coskumuz engel tanimaz. Megastar Tarkan konseri, Gündogdu Meydani'nda, Türkiye tarihinin en görkemli sahnesinde olacak" açiklamasini yapti.

Tarkan'in Cumhuriyet Meydani'nda yarin saat 22.00'de verecegi açiklanan konser için hazirlanan dev platform dün gece saatlerinde çökmüstü. Olayda yaralanan olmazken, platform ise kullanilamaz hale gelmisti. Konserin Cumhuriyet Meydani'ndan Alsancak'taki Gündogdu Meydani'na alindigi açiklanmisti.

Platformla ilgili hazirliklar sürerken Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer'den bir açiklama geldi. Sosyal medya hesabindan kurulum çalismalari süren platformun görüntüsünü paylasan Baskan Soyer, altina, "Zafer coskumuz engel tanimaz. Megastar Tarkan konseri, Gündogdu Meydani'nda, Türkiye tarihinin en görkemli sahnesinde olacak. Tüm Türkiye’yi yarin aksam ikinci yüzyilin baslangicina taniklik etmeye davet ediyorum" notunu düstü.

TARKAN: "NAZARIMIZ DA ÇIKTIGINA GÖRE..."

Tarkan'dan konserle ilgili yeni bir açiklama geldi. Sosyal medya hesabindan bir fotograf paylasan Tarkan, ''Güzel Izmir yarin aksam Gündogdu Meydani’na hepinizi bekliyoruum. Nazarimiz da çiktigina göre Izmir’in kurtulusunun 100. yilini büyük bir coskuyla kutlayabiliriz'' ifadelerini kullandi.


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °