IZMIR'DEKI KURTULUS TÖRENLERINDE HÜKÜMET KONAGI'NA TÜRK BAYRAGI ÇEKILDI

Izmir’in isgalden kurtulusunun 100. yil dönümü kutlamalari kapsaminda Konak Meydani’nda temsili bayrak töreni yapildi. Törende Izmir’in kurtulusunu canlandiran süvari birlikleri, Izmir Hükümet Konagi’nin önüne geldi ve Yüzbasi Serafettin’i temsil eden bir

Güncel 9.09.2022 14:46:04 0
IZMIR

Izmir’in isgalden kurtulusunun 100. yil dönümü kutlamalari kapsaminda Konak Meydani’nda temsili bayrak töreni yapildi. Törende Izmir’in kurtulusunu canlandiran süvari birlikleri, Izmir Hükümet Konagi’nin önüne geldi ve Yüzbasi Serafettin’i temsil eden bir asker Hükümet Konagi’na Türk bayragi çekti.

9 Eylül törenleri kapsaminda Konak Meydani'nda düzenlenen bayrak törenine, Vali Yavuz Selim Kösger, Ege Ordu ve Garnizon Komutani Korgeneral Kemal Yeni, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, AKP Genel Baskan Vekili Binali Yildirim, CHP Izmir Milletvekilleri Kani Beko, Mahir Polat, Kamil Okyay Sindir ve Sevda Erdan Kiliç, IYI Parti Izmir Milletvekilleri Aytun Çiray ve Musavat Dervisoglu, AKP Izmir Milletvekilleri Atilla Kaya ve Hamza Dag, MHP Il Baskani Veysel Sahin, muhtarlar, siyasi partilerin, kamu kuruluslari, üniversiteler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katildi.

Konak Meydani’na gelen süvari birlikleri, kentin kurtulusunu simgeleyen tarihi sahneyi bir kez daha canlandirarak, Izmirlilerin alkislari arasinda Türk Bayragi’ni Hükümet Konagi’nin gönderine çekti.

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer ise törenin ardindan Yüzbasi Serafettin’i temsil eden Süvari Birlikleri Komutani’na tesekkür plaketi sundu.


Salı 27 ° / 14.4 °
Çarşamba 29 ° / 17.9 °
Perşembe 28.8 ° / 18.3 °