KILIÇDAROGLU: “BIRAKIN HERHANGI BIR KURMAYIMI; BESLI ÇETELERLE PAZARLIK YAPAN EVLADIMIN BILE GÖZÜNÜN YASINA BAKMAM

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu; “Simdi bazi sermayedarlar, birtakim medya üzerinden, bazi kurmaylarimin besli çetelerle görüstügüne dair haberleri devreye sokacaklari bilgisi geliyor… Birakin herhangi bir kurmayimi; bu çetelerle pazarlik yapan evlad

Güncel 9.09.2022 19:00:00 0
KILIÇDAROGLU: “BIRAKIN HERHANGI BIR KURMAYIMI; BESLI ÇETELERLE PAZARLIK YAPAN EVLADIMIN BILE GÖZÜNÜN YASINA BAKMAM

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu; “Simdi bazi sermayedarlar, birtakim medya üzerinden, bazi kurmaylarimin besli çetelerle görüstügüne dair haberleri devreye sokacaklari bilgisi geliyor… Birakin herhangi bir kurmayimi; bu çetelerle pazarlik yapan evladimin bile gözünün yasina bakmam. Gidenlere de ugurlar ola” dedi.

CHP Lideri Kiliçdaroglu, sosyal medya hesabi üzerinden açiklama yapti. Geçtigimiz aylarda partisinin Grup Toplantisi’nda yaptigi “Ya bana katilin ya da önemden çekilin” çagrisini animsatan Kiliçdaroglu, “Kendi yol arkadaslarima dedim. 5'li çeteler, bazi sermayedarlar, varlikçilar, çantacilar bu ülkenin ikinci 100 yilini dizayn etmeye kararli. Ben ve arkadaslarim da onlara karsi dimdik durmaya kararliyiz” açiklamasini yapti.

“Birtakim medya üzerinden besli çete ile görüsen CHP’li yetkili” haberlerinin sunulacagi bilgisinin kendisine ulastigini ifade eden Kiliçdaroglu, “Birakin herhangi bir kurmayimi; bu çetelerle pazarlik yapan evladimin bile gözünün yasina bakmam. Gidenlere de ugurlar ola” dedi.

"EVLADIMIN BILE GÖZÜNÜN YASINA BAKMAM"

Kiliçdaroglu’nun açiklamasi söyle:

“Ya bana katilin ya da önümden çekilin demistim. Onu da netlestireyim. Kendi yol arkadaslarima dedim. 5'li çeteler, bazi sermayedarlar, varlikçilar, çantacilar bu ülkenin ikinci 100 yilini dizayn etmeye kararli. Ben ve arkadaslarim da onlara karsi dimdik durmaya kararliyiz.

“KIMLERIN BU OPERASYONUN ARKASINDA OLDUGUNU DA BILIYORUM”

‘AK Parti’nin ihalecisi kötü, gelsin bizimkiler’ demeyenler yol arkadasim olacak. Simdi bazi sermayedarlar, birtakim medya üzerinden, bazi kurmaylarimin besli çetelerle görüstügüne dair haberleri devreye sokacaklari bilgisi geliyor. Kimlerin bu operasyonun arkasinda oldugunu da biliyorum. Benim böyle kurmaylarim olmaz. Oldurtmam.

Benimle olacaklara net söyledim! Bay Kemal’de komisyon olmayacak, ihale olmayacak, haksiz zenginlesme olmayacak. Benimle yürüyecek olanlar, bunu bilerek gelsinler.

“GÖZÜNÜN YASINA BAKMAM. GIDENLERE DE UGURLAR OLA”

Gelenler; çocuklarimiz için, torunlarimiz için, gençlerimiz için gelsin. Vatanimizin, dogmayi bekleyen evlatlari için gelsin. Fakir fukara için gelsin. Birakin herhangi bir kurmayimi; bu çetelerle pazarlik yapan evladimin bile gözünün yasina bakmam. Gidenlere de ugurlar ola.”


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °