IETT: “AVCILAR’DAKI KAZADA NE YAZIK KI 85 YARALIMIZ VAR

Istanbul Elektrik Tramvay ve Tünel Isletmeleri Genel Müdürlügü (IETT), Istanbul Avcilar'da iki metrobüsün çarpismasina iliskin, “Avcilar’daki kazada ne yazik ki 85 yaralimiz var. Yolcularimizin tedavileri devam ediyor. Simdilik hayati tehlikesi olan yolcu

Güncel 10.09.2022 11:06:00 0
IETT: “AVCILAR’DAKI KAZADA NE YAZIK KI 85 YARALIMIZ VAR

Istanbul Elektrik Tramvay ve Tünel Isletmeleri Genel Müdürlügü (IETT), Istanbul Avcilar'da iki metrobüsün çarpismasina iliskin, “Avcilar’daki kazada ne yazik ki 85 yaralimiz var. Yolcularimizin tedavileri devam ediyor. Simdilik hayati tehlikesi olan yolcumuz bulunmuyor” açiklamasini yapti.

IETT, aksam saatlerinde Istanbul Avcilar’da iki metrobüsün çarpismasi ile yasanan kazaya iliskin açiklama yapti. 85 yaralinin oldugunu duyuran IETT, hayati tehlikesi olan yolcunun bulunmadigini belirtti. IETT’nin sosyal medya hesabindan paylasilan açiklama söyle:

“Avcilar’daki kazada ne yazik ki 85 yaralimiz var. Yolcularimizin tedavileri devam ediyor, yakindan takip ediyoruz. Simdilik hayati tehlikesi olan yolcumuz bulunmuyor. Metrobüs hattini açma çalismamiz da tamamlanmak üzere. Kazanin sebebi teknik ekiplerce arastiriliyor.”

Istanbul Valisi Ali Yerlikaya ise Avcilar’da iki metrobüsün çarpismasina iliskin yaptigi açiklamada 50 yaralinin ambulanslarla en yakin hastanelere ulastirildigini belirtti. Ali Yerlikaya’nin Twitter hesabindan yaptigi paylasim söyle:

“Avcilar’da meydana gelen metrobüs kazasinda 50 yaralimiz ambulanslarla en yakin hastanelere ulastirildi. 49 yaralimiz ise kendi imkânlariyla hastanelere giderek ayakta tedavi oldu. Yaralanan hemsehrilerime Allah'tan acil sifalar diliyorum. Geçmis olsun, Istanbul.”


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °