TUNÇ SOYER: "HEPIMIZIN TEK YÜREK OLDUGU BU MUHTESEM BULUSMAYA KIMSE GÖLGE DÜSÜREMEZ"

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, kentin kurtulusunun 100. yili kutlamalarinda yaptigi konusmayi elestiren AKP'lilere yanit verdi. Soyer, "Hepimizin tek yürek oldugu bu muhtesem bulusmaya hiç kimse gölge düsüremez. Biz isgalcilerin gemileriyle

Güncel 10.09.2022 22:23:31 0
TUNÇ SOYER:

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, kentin kurtulusunun 100. yili kutlamalarinda yaptigi konusmayi elestiren AKP'lilere yanit verdi. Soyer, "Hepimizin tek yürek oldugu bu muhtesem bulusmaya hiç kimse gölge düsüremez. Biz isgalcilerin gemileriyle kaçan saray erkaninin degil, bagimsizligimiz için gögsünü siper eden Mustafa Kemal Atatürk'ün ve bu ugurda canini feda eden atalarimizin izinden yürümeye devam edecegiz" dedi.

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, Gündogdu Meydani'nda dün Tarkan konseriyle zirve yapan Izmir'in kurtulusunun 100. yil dönümü etkinliklerindeki konusmasini elestiren AKP'lilere yanit verdi. Soyer sosyal medya hesabindan su açiklamayi yapti:

“ISGALCILERIN GEMILERIYLE KAÇAN SARAY ERKANI”

"Sevgili Izmir. Dün aksam çok güzeldin! Hepimizin tek yürek oldugu bu muhtesem bulusmaya hiç kimse gölge düsüremez. Biz isgalcilerin gemileriyle kaçan saray erkaninin degil, bagimsizligimiz için gögsünü siper eden Mustafa Kemal Atatürk'ün ve bu ugurda canini feda eden atalarimizin izinden yürümeye devam edecegiz."

Tunç Soyer'in dün aksamki "100 yil önceydi. Bu topraklari yönetenler, gaflet, delalet ve hatta hiyanet içindeydi. Gençleri kadinlari, çocuklari, gelecegi hiç düsünmediler. Sadece ve sadece saraylarindaki saltanati korumak için bütün milleti atese attilar" açiklamasi AKP yöneticileri tarafindan elestirilmisti.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °