SENTOP: “BÜTÜN DARBE VE DARBE GIRISIMLERINI BIR KEZ DAHA LANETLIYORUZ”

TBMM Baskani Mustafa Sentop, “Siyasi tarihimizin kara lekesi 12 Eylül'ün yil dönümünde, millet iradesini hedef alan, bütün darbe ve darbe girisimlerini bir kez daha lanetliyoruz. Aziz milletimiz, evlatlarini kendinden koparan hâin ve isbirlikçi darbeciler

Güncel 12.09.2022 15:26:00 0
SENTOP: “BÜTÜN DARBE VE DARBE GIRISIMLERINI BIR KEZ DAHA LANETLIYORUZ”

TBMM Baskani Mustafa Sentop, “Siyasi tarihimizin kara lekesi 12 Eylül'ün yil dönümünde, millet iradesini hedef alan, bütün darbe ve darbe girisimlerini bir kez daha lanetliyoruz. Aziz milletimiz, evlatlarini kendinden koparan hâin ve isbirlikçi darbecilere ve birligimizi tehdit edenlere geçit vermeyecektir” açiklamasini yapti.

TBMM Baskani Mustafa Sentop 12 Eylül 1980 darbesinin 42. yili nedeniyle sosyal medya hesabindan mesaj yayimladi. Sentop’un açiklamasi söyle:

“Siyasi tarihimizin kara lekesi 12 Eylül'ün yil dönümünde, millet iradesini hedef alan, bütün darbe ve darbe girisimlerini bir kez daha lanetliyoruz. Aziz milletimiz, evlatlarini kendinden koparan hâin ve isbirlikçi darbecilere ve birligimizi tehdit edenlere geçit vermeyecektir.”


Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °