ALI BABACAN: "EGE DENIZI SAVAS SENARYOLARIYLA ANILMAMALI, BARIS DENIZI OLMALIDIR"

Demokrasi ve Atilim (DEVA) Partisi Genel Baskani Ali Babacan, “Son dönemde Yunanistan atesle oynuyor… Iktidari kuru hamasetten vazgeçmeye, egemenlik haklarimizi iç politikaya malzeme etmemeye ve konuya ciddiyetle yaklasmaya çagiriyorum. Ege Denizi savas s

Güncel 13.09.2022 17:07:00 0
ALI BABACAN:

Demokrasi ve Atilim (DEVA) Partisi Genel Baskani Ali Babacan, “Son dönemde Yunanistan atesle oynuyor… Iktidari kuru hamasetten vazgeçmeye, egemenlik haklarimizi iç politikaya malzeme etmemeye ve konuya ciddiyetle yaklasmaya çagiriyorum. Ege Denizi savas senaryolariyla anilmamali, baris denizi olmalidir. Kisisel siyasi beklentilerle halklar arasinda husumete sebep olunmamalidir” dedi.

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan, sosyal medya hesabindan Türkiye ve Yunanistan arasindaki gerginlige iliskin açiklama yapti. Babacan’in paylasimi söyle:

“Son dönemde Yunanistan atesle oynuyor. Provokasyonlarin ulastigi boyut kaygi verici. Bugünkü iktidarin ülkemize itibar kaybettirdigi bir dönemi firsat bilen Yunan hükûmeti, egemenlik haklarimizi ihlal eden pek çok adim atti. Iktidari kuru hamasetten vazgeçmeye, egemenlik haklarimizi iç politikaya malzeme etmemeye ve konuya ciddiyetle yaklasmaya çagiriyorum. Ege Denizi savas senaryolariyla anilmamali, baris denizi olmalidir. Kisisel siyasi beklentilerle halklar arasinda husumete sebep olunmamalidir.”


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °