KILIÇDAROGLU’DAN SOSYAL KONUT MESAJI: “BANKER ERDOGAN MISIN SEN?”

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in açikladigi yeni sosyal konut projesine iliskin; “Sana inanalim istiyorsan, bu ise müteahhitlerin girmesi için hazineden gelir güvencesi ver. Besli çeteleri semirttin, asil fakir f

Güncel 15.09.2022 16:13:00 0
KILIÇDAROGLU’DAN SOSYAL KONUT MESAJI: “BANKER ERDOGAN MISIN SEN?”

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in açikladigi yeni sosyal konut projesine iliskin; “Sana inanalim istiyorsan, bu ise müteahhitlerin girmesi için hazineden gelir güvencesi ver. Besli çeteleri semirttin, asil fakir fukaranin konutu için garanti ver. Vermezsen, sen de biliyorsun ki bu proje bitmeyecek. Erdogan garanti vermezsen, bu proje bir Banker Yakup zihniyetinden ibarettir. Topla paralari fakir fukaradan, seçim sürecini finanse et. Banker Erdogan misin sen” dedi.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in açikladigi yeni sosyal konut projesine iliskin açiklama yapti. Kiliçdaroglu, sosyal medya hesabinda su mesaji paylasti:

“SOSYAL KONUTLARIN YAYGINLASMASINI CANIGÖNÜLDEN ISTIYORUM”

“Konut meselesi gündemde. Defalarca isitilip isitilip insanimizin önüne konmus bir proje. Yillardir ayni hikaye. Erdogan, biliyorum seçim öncesi para toplamak için yapiyorsun bunu. Ben sosyal devletin savunucusu olarak sosyal konutlarin yayginlasmasini canigönülden istiyorum.

“SANA INANALIM ISTIYORSAN, BU ISE MÜTEAHHITLERIN GIRMESI IÇIN HAZINEDEN GELIR GÜVENCESI VER”

Sana inanalim istiyorsan, bu ise müteahhitlerin girmesi için hazineden gelir güvencesi ver. Besli çeteleri semirttin, asil fakir fukaranin konutu için garanti ver. Vermezsen, sen de biliyorsun ki bu proje bitmeyecek. Gerçi aliskinsin sen bos topraga yalandan beton harci dökmeye…

“TOPLA PARALARI FAKIR FUKARADAN, SEÇIM SÜRECINI FINANSE ET. BANKER ERDOGAN MISIN SEN?”

Ben de buradan taahhüt ediyorum, biz iktidara geldigimizde bu garantilerin arkasinda duracagiz. Erdogan garanti vermezsen, bu proje bir Banker Yakup zihniyetinden ibarettir. Topla paralari fakir fukaradan, seçim sürecini finanse et. Banker Erdogan misin sen? Yeter be adam!”

Erdogan, yeni sosyal konut projesinin tanitim toplantisinda, “Hedefimiz, 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde, 2023-2028 arasini kapsayan bes yillik süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçli arsa, 50 bin is yeri yaparak milletimizin istifadesine sunmaktir. Konutlarimizin, maliyet fiyati üzerinden yüzde 40 indirim yaparak belirledigimiz fiyatlari da su sekilde olacaktir: Vatandaslarimiz, toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2 arti 1 konutlarimiza, aylik 2 bin 280 liradan baslayan taksitlerle ve 240 ay vadeyle sahip olabilecektir. Ayni sekilde, toplam 850 bin lira fiyata sahip 3 arti 1 konutlarin ödemesi, 3 bin 187 liradan baslayan taksitlerle 240 ay vadeyle yapilabilecektir” diye konusmustu.


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °