AKSENER, BOLU’DA: 13’ÜNCÜ CUMHUBASKANI BIZIM ADAYIMIZ OLACAK"

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Bolu Belediyesi yeni itfaiye binasi açilis törenine katildi. Aksener, “Çalmadilar, çaldirtmadilar. Israfi da kestiler, israftan kesilen her seyi halkimiza milletimize harcadilar. Yarin Millet Ittifaki yada altili mas

Güncel 15.09.2022 20:44:00 0
AKSENER, BOLU’DA: 13’ÜNCÜ CUMHUBASKANI BIZIM ADAYIMIZ OLACAK

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Bolu Belediyesi yeni itfaiye binasi açilis törenine katildi. Aksener, “Çalmadilar, çaldirtmadilar. Israfi da kestiler, israftan kesilen her seyi halkimiza milletimize harcadilar. Yarin Millet Ittifaki yada altili masa adini ne söylersek söyleyelim insallah 13’üncü Cumhurbaskani bizim adayimiz olacak ben ona inaniyorum, ortaya çikan iktidarin ayni belediyelerimizde ortaya konan o iradeyi, o çalismayi, o sosyal devlet olma anlayisini devam ettirecegini hatta sosyal hak kavrami üzerinde devletin yapmasi gereken yardimin, bir devlet aç ve açikta bir insan birakamaz görevidir” diye konustu.

IYI Parti Genel Baskani Aksener, Bolu Belediyesi yeni itfaiye binasi açilis törenine katildi. Aksener açilis öncesi kentte kalabalik bir grup tarafindan karsilandi. Aksener, Bolu Belediye Belediyesi Baskani CHP'li Tanju Özcan ile birlikte açilisi yapti. Belediyenin bando takimiyla karsilanan Aksener, açilisa gelen yurttaslara hitap etti. Aksener, sunlari söyledi:

“Her birinizi ayri ayri selamliyorum. Bugün buraya güzel bir tesisin açilisini gerçeklestirmek üzere geldik. Dogrudur biz Millet Ittifaki’nin seçilmis belediye baskanlarinin yaptigi çalismalardan çok memnunuz. Çok önemli bir tavir koydular çalmadilar, çarpmadilar, israf etmediler. Her bir kurusu hem hizmete hem de sosyal belediyeciligi koydular. Sehir sehir geziyorum, dükkanlarda nelere rastliyorum? O dükkanlarin içinde Ankara’daysa Ankara’nin Baskent kartiyla aylik bir kilo et alacak kartlari görüyorum. Istanbul’da ve Ankara’da diger sehirlerde sizin yaptiginiz gibi yani Bolu’da oldugu gibi dogal gaz parasini ödeyemeyecek durumda olan soguk geçen kista açta, açikta kalamasin diye hem isinma parasini veren hem de gida yardimi yapan hem o insanlara dokunan bir sosyal belediyecilik anlayisini bu ülkeye getirdiler. Benim için yoksulun durumu çok önemli, o nedenle her birinize ayri ayir Sayin Tanju Özcan’in sahsinda tesekkür ediyorum. Bu çok önemli.

“INSALLAH 13’NCÜ CUMHURBASKANI BIZIM ADAYIMIZ OLACAK BEN ONA INANIYORUM”

Çalmadilar, çaldirtmadilar. Israfi da kestiler, israftan kesilen her seyi halkimiza milletimize harcadilar. Ama davul zurnayla yapmadilar bir önemlisi de o, yoksulu incitmeden, baskalarinin karsisinda zor duruma düsürmeden bir çalisma yaptilar. Bugünün Türkiye’si için çok önemli görüyorum. Yarin Millet Ittifaki yada altili masa adini ne söylersek söyleyelim insallah 13’üncü Cumhurbaskani bizim adayimiz olacak ben ona inaniyorum, hem o seçilen cumhurbaskani hem de ortaya çikan iktidarin ayni belediyelerimizde ortaya konan o iradeyi, o çalismayi, o sosyal devlet olma anlayisini devam ettirecegini, hatta sosyal hak kavrami üzerinde devletin yapmasi gereken yardimin, bir devlet aç ve açikta bir insan birakamaz görevidir o devletin, bunu yaparken de imkan sahibi olanlarin vergilerinden alir, imkan sahibi olmayanlara verir. O sizin hakkiniz, insan olmaktan dogan hakkinizdir. Lütuf degildir. Bu hakkin nasil organize edildigini belediyelerimiz ortaya koydular.

“EN ÖNEMLI SES ÇIKARAN SIZ OLDUNUZ”

Siginmaci meselesi önemli bir mesele, isaret etmekte haklisiniz. Türkiye’de bu rahatsizligin duyurulmasi konusunda en önemli sesi çikaran siz (Tanju Özcan) oldunuz. Zaman zaman haksiz saldirilara, elestirilere ugradiniz ama ben sizin insani yaninizi bilirim, dolayisiyla yapmak istediginizi bilen bir insan olarak bugün tüm siyasi partiler, iktidar da basta olmak üzere siginmacilarin memleketlerine gönderilmeleriyle ilgili somut açik birer deklarasyonu oldu.”


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °