Manisa Salihli'ye MASKI mercegi

MASKI Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, Salihli ilçesine bir ziyaret gerçeklestirdi. Çevik, MASKI’nin ilçedeki depo ve santiye alaninda incelemelerde bulundu.

Güncel 16.09.2022 12:22:00 0
Manisa Salihli

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, Salihli programi kapsaminda ilçedeki depo ve santiye alanini da ziyaret etti.

Ziyaretinde Çevik’e, Ilçe Hizmetleri Daire Baskani Serpil Çakir, Kanalizasyon Daire Baskani Mümin Deniz, Depolar Sevk ve Idare Sube Müdürü Tunca Dogan, Kanalizasyon Dairesi Sube Müdürlerinden Necip Kurtarici, Büyüksehir Belediyesi Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Mustafa Gün ve MASKI Ilçe Sefi Ramazan Tugrul Kacar eslik etti. Çevik, ziyareti esnasinda santiyedeki tüm alanlarda incelemelerde bulunarak gerekli düzenlemelerin yapilmasini istedi.

MASKI Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, “Salihlili hemserilerimize kesintisiz ve tek bir noktadan hizmet götürmek adina olusturdugumuz depo ve santiye alanimizda incelemelerde bulunduk. Depo ve santiye alanimizda hiçbir malzememizi eksik tutmuyoruz. Bu sayede yasanan sorunlara kisa sürede müdahale ediyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün hedef ve vizyonu dogrultusunda çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °