Hadise'nin ayriligina astrolojik yorum

Ünlü sarkici Hadise, Mehmet Dinçerler’e bosanma davasi açti. Izmirli astrolog Tugba Deva Orhunbilge, Merkür Retro’dan etkilenen Hadise’nin evliligini astrolojik olarak yorumladi.

Yaşam 16.09.2022 13:29:00 0
Hadise

Ünlü sarkici Hadise nisan ayinda Mehmet Dinçerler ile evlenmisti. Mehmet Dinçerler'in alyansinin olmamasi ve Hadise'nin konserde sarkisini seslendirirken aglamasi bosanma iddialarini gündeme getirmisti.

Evliliklerindeki kriz yasadiklari haberleriyle gündeme gelen çiftten kötü haber geldi.  Hadise, kisa süren evliligini bitirmek için harekete geçti. Ünlü sarkici Hadise, Mehmet Dinçerler’e bosanma davasi açti.

Hadise, Mehmet Dinçerler’le olan fotograflarini da sosyal medyadan kaldirdi.

Konu ile ilgili açiklama yapan Hadise, ''Anlasarak sonlandiramadigimiz için bosanma davasi açtigimi sizlerle paylasmak isterim. Mehmet'e hayatinda mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanimda olan herkese tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

Astrolog Tugba Deva Orhunbilge, “Merkür retrosu olumlu bakma çabamiza ragmen tabi ki hayatlarimizda farkindaliklar olusturacak. Durumu kabul ederken kisilerin gerginliklerine göre Mars’ta görevini yapiyor. Ancak Hadise konusuna geldigimizde Günes ve yükselen Terazi burcu olan Hadise, özgürlesme ve nefes alma istegi ile Merkür retronun 7 derecede 12. evdeki Terazi Venüs’ünün üzerinden geçmesiyle bu bosanma mevzusu patlak verdi.  Peki bu süreç nasil devam eder? Biraz çetrefilli konular söz konusu olabilir. Uzama, erteleme yada degiskenlik söz konusu olabilir. Olacak olan her ne ise ikisininde hayrina olacaktir. Farkindalik zamani diyebiliriz” seklinde yorumladi. 

 


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °