AKP'NIN KALESI SULTANBEYLI'DE DAVUTOGLU'NA VE GELECEK PARTISI'NE BÜYÜK DESTEK

AKP'nin Istanbul'daki kalesi Sultanbeyli'de genis katilimla miting düzenleyen Gelecek Partisi lideri Davutoglu, "Iktidara benim girdigim seçimlerde de en büyük destegi vermis Sultanbeylili kardeslerimize sesleniyorum. Bu iktidar, sizin temiz hislerinizi,

Güncel 18.09.2022 23:51:00 0
AKP

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, Istanbul'un Sultanbeyli ilçesinde miting düzenledi. “Sultanbeyli için sandik gelecek” sloganiyla düzenlenen mitingde konusan Davutoglu, AKP'den ayrilis sürecine deginerek, “Bizi ihraç sürecine soktular ama biz milletin gönlüne girmisiz, bizi oradan kim ihraç edebilir dedik ve Gelecek Partisi'ni kurduk” ifadelerini kullandi.

Davutoglu, konusmasinin devaminda “Biz baskilara boyun egmeyenleriz. Biz yüzükle çikilan yolda servet biriktirmeyenleriz. Biz yolsuzlugu her türlü yapanlardan degiliz. Biz gemilerle servet biriktirenler degil gemileri yakanlariz” dedi.

AKP’nin yüksek oy aldigi Sultanbeyli’de mitingi takip eden kalabaliga seslenen Davutoglu, “Iktidara benim girdigim seçimlerde de en büyük destegi vermis Sultanbeylili kardeslerimize sesleniyorum. Bu iktidar, sizin temiz hislerinizi, sizin temiz duygularinizi, dava olarak gördügünüz her seyi ihlal etti” diye konustu.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °