KILIÇDAROGLU’NDAN ERDOGAN’A ‘SOSYAL KONUT PROJESI’ ÇAGRISI: "HAZINE GARANTISI VER. DESTEKLEYECEGIZ"

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in açikladigi yeni sosyal konut projesine iliskin, “Son dönemlerde TOKI’nin Ankara, Istanbul, Sanliurfa, Bilecik, Bingöl ve daha birçok ildeki ihaleleri iptal oldu. Çünkü müteahhitle

Güncel 19.09.2022 00:04:00 0
KILIÇDAROGLU’NDAN ERDOGAN’A ‘SOSYAL KONUT PROJESI’ ÇAGRISI:

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in açikladigi yeni sosyal konut projesine iliskin, “Son dönemlerde TOKI’nin Ankara, Istanbul, Sanliurfa, Bilecik, Bingöl ve daha birçok ildeki ihaleleri iptal oldu. Çünkü müteahhitler ihaleye girmiyor. Sen de ben de biliyoruz bu sosyal konut projesiyle amacini Erdogan. Ama ben, bu isin basarili olmasini istiyorum. Halkimizin böyle bir projeye ihtiyaci var… Tekrar ediyorum; Hazine garantisi ver. Destekleyecegiz” dedi.

Kemal Kiliçdaroglu, Cumhurbaskani Erdogan’in açikladigi yeni sosyal konut projesine iliskin açiklama yapti. Kiliçdaroglu, sosyal medya hesabinda yaptigi ve Cumhurbaskani Erdogan’a seslendigi paylasimda sunlari kaydetti:

“Son dönemlerde TOKI’nin Ankara, Istanbul, Sanliurfa, Bilecik, Bingöl ve daha birçok ildeki ihaleleri iptal oldu. Çünkü müteahhitler ihaleye girmiyor. Sen de ben de biliyoruz bu sosyal konut projesiyle amacini Erdogan. Ama ben, bu isin basarili olmasini istiyorum. Halkimizin böyle bir projeye ihtiyaci var. Siyasiler olarak, bu ihtiyaci karsilamaya mecburuz. Tekrar ediyorum; Hazine garantisi ver. Destekleyecegiz. Bir rezalet daha yasansin istemiyoruz. Ha sen yine git, medya görünümlü aparatlarina ‘Bay Kemal projeye karsi çikti’ haberi yaptir, sorun degil. Yeter ki bu is olsun.”


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °