Avrupa Müzik Toplulugu "Ask olsun" ile sanatseverle bulusacak

Sosyal sorumluluk projeleri kapsaminda konserlerini gerçeklestiren Topluluk, 4 Eylül’de müzik dedi. Büyük konser öncesi hazirliklara baslayan Avrupa Müzik Toplulugu tüm sanatseverlerin sabirsizlikla bekleyecegi eserleri icra edecekler.

Kültür-Sanat 19.09.2022 14:02:27 0
Avrupa Müzik Toplulugu

Müzik askini dostlukla paylasan topluluk üyeleri Sef Mustafa Ertürk ve Selda Özer baskanliginda provalarini yaparak yeni sezona start verdi.

Topluluk, Türk Musikisinin unutulmaz eserlerini 23 Kasim 2022 tarihinde “Ask Olsun” konsepti ile “Sokak Lambasi Dernegi” yararina Sisli Cemil Candas sahnesinde gerçeklestirecek.

Avrupa Müzik Toplulugu Baskani Selda Özer,koro olarak her zaman daha iyisini ve güzelini yapmak için ellerinden geleni yapacaklarini söyledi. Özer " Bizler Avrupa Müzik Toplulugu olarak sanat için bir araya gelmis bir topluluguz. Gün geçtikçe aramiza katilanlar ile daha da büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Yeni sezon baslangici yaparak çalismalara basladik. Büyük konser öncesi tüm arkadaslar ile canla basla çalisarak sevenlerimize ve sanatseverlere güzel bir an yasatmak istiyoruz" dedi.

Avrupa Müzik Toplulugu konser provalari sonrasi pasta keserek kutlama yapti.


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °