GIRIS SINAVSIZ IKINCI ÜNIVERSITE KAYITLARI DEVAM EDIYOR

Anadolu Üniversitesi Açikögretim Sistemi tarafindan sunulan “Ikinci Üniversite” programlarina giris sinavsiz basvuru ve kayit islemleri, 17 Ekim günü sonuna kadar çevrimiçi (online) internet ortaminda yapilmaya devam edecek.

Eğitim 21.09.2022 20:15:57 0
GIRIS SINAVSIZ IKINCI ÜNIVERSITE KAYITLARI DEVAM EDIYOR

Ikinci Üniversite kapsaminda herhangi bir ön lisans programina kayitli veya mezun olanlar bu kapsamdaki ön lisans programlarindan birine, herhangi bir lisans programina kayitli veya mezun olanlar ise yine Ikinci Üniversite kapsaminda yer alan ön lisans veya lisans programlarindan birine giris sinavi olmaksizin kayit yaptirabiliyor.

Basili kitaplarini dijitale tasiyan Anadolu Üniversitesi Açikögretim Sistemi, Anadolum eKampüs Ögrenme Yönetim Sistemiyle ögrencilerine diledikleri yerde, zamanda ve cihazla ögrenmelerini sürdürme olanagi taniyor. Ögrenciler, cep telefonu, tablet ya da bilgisayar ile e-kampüs platformunda video, örnek soru, pdf, canli ders gibi farkli ögrenme malzemeleri ile kendi ögrenme tarziyla ve hizinda derslerine hazirlanabiliyor. 

Ikinci Üniversite programlarina çevrimiçi (online) basvuru ve kayit islemleri ile ilgili bilgilere "ikinciuniversite.anadolu.edu.tr" web adresinden erisilebilir.


Çarşamba 29 ° / 17.9 °
Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °