DEVA'LI TUNÇDIREK: "MEMLEKET YANIYOR HABERIN VAR MI AKÇAY"

MHP’li Akçay’in 6’li Masa ile ilgili “Hem gevseksiniz hem yuvarlak” açiklamasini sert dille elestiren Deva’li Tunçdirek, “Hakaret etmeyi birakin da açlik ve yoksulluktan memleket yangin yerine döndü, bu yangindan haberiniz var mi Erkan Akçay” diye sordu.

Güncel 21.09.2022 22:18:00 0
DEVA

MHP Grup Baskanvekili Erkan Akçay’in bugün Manisa’da düzenlenen bir basin toplantisinda Millet Ittifaki parti liderlerinin olusturdugu 6’li Masa için “Hem gevseksiniz, hem yuvarlak ”açiklamasini Deva Partisi Manisa Il Baskani Cansin Tunçdirek sert bir dille elestirdi. 

“ÜSLUPSUZ AÇIKLAMALARINIZLA HALKIN GÜNDEMINI DEGISTIREMEZSINIZ”

Cansin Tunçdirek, kötü ekonomi yönetiminden dolayi insanlarin her geçen gün biraz daha yoksullastigini belirterek “Insanlar aç, memurumuz agliyor, çiftçimiz agliyor, doktorumuz öldürülüyor, kadinlarimiz öldürülüyor, yolsuzluk, hirsizlik desen almis basini gitmis Memleket yangin yerine dönmüs. Cumhur Ittifaki'ni olusturan AKP ve MHP ise bu yangini söndürmek için çözüm üretecegine sürekli 6’li masa ile ugrasiyor. MHP’li Erkan Akçay bugün kalkmis 6’li Masa’ya hakaret dolu açiklamalarda bulunmus. Siz 6'li Masayla ugrasacaginiza sorunlara çözüm üretin Erkan Akçay. Üslupsuz açiklamalarinizla halkin gündemini degistiremezsiniz. Kendi menfaatleriniz, ucuz çikarlariniz ugruna güzel ülkemizi artik daha fazla harcayamazsiniz. Egri olani dogru diye savunamazsiniz” dedi.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °