Mugla'da 'Hareketlilik Haftasi' sona erdi

Avrupa Hareketlilik Haftasi (AHH) Mugla’da Büyüksehir Belediyesi tarafindan degisik etkinliklerle kutlandi. 16 Eylül'den bu yana süren etkinlikler, 'araçsiz gün' ile sona erdi

Yaşam 22.09.2022 12:34:00 0
Mugla

MUGLA (IGFA) - Ulusal koordinatörlügü, Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan yürütülen Avrupa Hareketlilik Haftasi (AHH), Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan hafta boyunca degisik etkinliklerle kutlandi.

Bu yilki temasi "Çesitlendir ve Devam Et" olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftasi kapsaminda; Büyüksehir Belediyesi tarafindan ‘Biz Bir Aileyiz, Birlikte Hareket Ederiz’, ‘Sokak Bizim’, ‘Bisikletli Yasam’, ‘Araçsiz Gün’, etkinlikleri gerçeklestirildi. Yapilan aktiviteler ile saglikli yasamda hareketin önemine dikkat çekildi.

Büyüksehir Belediyesi tarafindan organize edilen Avrupa Hareketlik Haftasi etkinleri çerçevesinde Mentese’de saglikli ve güvenli spor yapma etkinligi düzenlenirken, sokak bizim etkinligi gerçeklestirildi. Etkinlikler kapsaminda Mentese Kisla Parki'nda Mor Pedal ile Bisikletli Yasam Etkinligi düzenlendi. Etkinlikler araçsiz gün etkinligi ile sona erdi.

 


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °