TBMM MHP Grup Baskanvekili Akçay'dan Manisa FK’ya ziyaret

TBMM MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Manisa Futbol Kulübü’ne ziyarette bulunarak yönetim, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi.

Güncel 23.09.2022 18:49:00 0
TBMM MHP Grup Baskanvekili Akçay

MANISA (IGFA)  - TBMM MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Futbol Kulübü’ne ziyarette bulundu.

Akçay’a ziyaretinde Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün eslik ederken, MHP Il Baskani Murat Öner, MHP Sehzadeler Ilçe Baskani Sener Özten, Ülkü Ocaklari Baskani Nazmi Akçay, Manisa FK Yönetim Kurulu Baskanvekili Engin Anli, Futbol Direktörü Levent Devrim, Teknik Direktör Levent Eris ve Manisa FK yönetim kurulu üyeleri eslik etti. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Erkan Akçay’i kapida karsilayarak yesil sahada Fikri Bayril Spor Tesisleri hakkinda bilgiler verdi.

Erkan Akçay, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e ve Manisa FK Yönetimi’ne çiçek ve tatli ikraminda bulunurken, Manisa FK Yönetimi ise Erkan Akçay’a üzerinde ismi yazili olan forma hediye etti.

 

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ise yapilan ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirirken, bugün Manisa Futbol Kulübü ve Belediyespor kulübü çatisi altinda 5 binin üzerinde gencimizi, ilkokul, ortaokul ve lise çagindaki gençlerimizi bu birimlerin içinde barindirarak onlari daha iyi bir Türkiye gençligine kazandirmayi, kendine olan özgüvenini kazanmis bireyler haline getirmeyi amaçladiklarini söyledi. 

Yapilan tesis gezisi ve inceleme sonunda MHP Grup Baskanvekili Erkan Akçay, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ve Manisa FK yönetimi ile birlikte takim üzerine fikir alisverisinde bulundu.

 


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °