Bahçeli'den 6'li masaya sert tepki!

MHP Genel Baskani Bahçeli, Erzurum'da 'Aday Belli Karar Net' temali mitinginde önemli açiklamalarda bulundu.

Güncel 25.09.2022 18:53:00 0
Bahçeli

ERZURUM (IGFA) - MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, Erzurum'da  '2023'e Dogru Aday Belli Karar Net' mitinginde konustu.

Devlet Bahçeli'nin açiklamalarinda, "Çizilecek sinirimiz yok, bölünecek milletimiz yok, paylasilacak vatanimiz yok, hainler bosuna heveslenmesin, susacak ezanimiz, inecek bayragimiz yok. Çok çalisacagiz hiçbir bahaneye siginmadan geceyi gündüze katacagiz. Türkiye'yi büyütecegiz. Milli birlik ve dayanismamizi daha da büyütecegiz" dedi.

"Cumhurbaskani adayimiz Recep Tayyip Erdogan'dir" diyen Bahçeli, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun Elazig'daki açiklamalarina sert tepki gösterdi.

Bahçeli, "Ey Kiliçdaroglu, bu yetkiyi nereden aliyorsunuz? Ceza evinde bulunan bir terör suçlusunu nasil disariya çikaracaksiniz? Demirtas, hain degil mi? Osman Kavala bir casus degil mi? HDP'ye bakanlik sözü veren kimlerdir? Zillet ittifakinin basini çeken CHP bu ittifakin tam ortasinda degil mi?" diye sordu.

 

"Kiliçdaroglu açiklasin" diyen Bahçeli, "Imrali canisinin serbest kalmasini diger ittifak ortaklariyla konustu mu? Böyle bir gizli ajandalari var mi? Maalesef ve aleni sekilde görünüyor ki CHP yönetimi PKK ile sadece ittifak halinde degil, bu bölücü ve cani örgütün yedegi haline gelmistir. Sayin Kiliçdaroglu, barismayi planladigin kimdir? Kucaklasmayi hayal ettigin kimlerdir? Barisacagiz mesajini PKK ile müzakere olarak mi görüyorsun? Kiliçdaroglu afis önünde paylastigin fotograf vatan haini Demirtas'a 'Seninleyim mesajidir" diye konustu.

BAHÇELI'DEN 6'LI MASAYA SERT TEPKI

Bu arada 6'li masaya da sert tepki gösteren Bahçeli, "Bu masa fitne masasi, suç masasi, kumar masasi, cehalet masasi, zillet masasidir. Terörle mücadeleye hayir diyen bunlardir, IHA’ya, SIHA’ya karsi çikan bunlardir. Iktidari ve siyasi ikbali gecenin zifiri karanliginda arayan Türkiye muhaliflerinin kalin maskesi 2023'te yirtilip atilacaktir. Onlarin hükmü safak sökene kadardir" dedi.


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °