Cumhurbaskani Erdogan: Takoz siyaseti 2023'te çöpe atilacak

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan, AK Parti Genisletilmis Il Baskanlari toplantisinda konustu. Erdogan, 2023 seçimlerinin takoz siyasetinin de çöp sepetine atildigi bir milat olacagini belirtti. Erdogan konusmasinda Yunanistan'a

Güncel 27.09.2022 12:44:00 0
Cumhurbaskani Erdogan: Takoz siyaseti 2023

ANKARA (IGFA) - Partisinin genisletilmis Il Baskanlari toplantisinda konusan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, "Yunanistan'a hatirlatmak isteriz, kendinize gelin. Amerika'dan, Avrupa'dan sizlere gelen destekler zannediyor musunuz sizi kurtarir? Kurtarmaz. Sadece patinaj yaparsiniz baska bir ise yaramaz. " dedi.

Avrupa'nin üç maymunu oynadigini belirten Cumhurbaskani Erdogan, "Akdeniz'de yasanan göçmen ölümleri karsisinda Bati üç maymunu oynamayi tercih etti. Bati'da mültecilere kapanan kapilar, FETÖ'cü alçaklara PKK'li teröristlere açiliyor. Alçaklar 2 polisimizi sehit etti" dedi.

"Yunanistan'i kiskirtarak üzerimize salanlarin niyetlerini gayet iyi biliyoruz" diyen Erdogan, "Karasi, denizi ve havasiyla ülkemiz savunmasindan taviz vermeyecek ama vaktimizi, enerjimizi, dikkatimizi dagitmaya yönelik kirli senaryolara da pabuç birakmayacagiz. Bir yandan hadsizlere haddini bildirirken hedeflerimizden kesinlikle sapmayacak, kararlilikla yolumuza devam edecegiz. Bati Trakya ve adalara yigilan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez. Çünkü bizim gücümüz ve imkanlarimiz bunlarin çok ötesindedir. Ama bu durumun söz konusu ülke için gizli bir isgal anlamina geldigini de hatirlatmak isteriz. Netice itibariyla o topraklarda yüzlerce yillik emegimiz ve halen yasayan çok sayida soydasimiz, dindasimiz var. Bunlar adina yasanan gelismelerden üzüntü duymak da vazifemizdir. Bati Trakya'da herhangi bir dernegin veya okulun adinda Türk ifadesinin geçmesinden rahatsizlik duyan Yunanistan'a hatirlatmak isteriz, kendinize gelin" diye konustu.

 

https://youtu.be/VBNMWmEon_c

"2023 SEÇIMLERI TAKOZ SIYASETININ DE ÇÖPE ATILDIGI MILAT OLACAK"

Erdogan, yilbasindan sonra ekonomideki rakamlari, istikrari, ekonomideki güçlenerek yürümeyi hep birlikte göreceklerini belirterek, "Insallah 2023 seçimleri ülkemizdeki pek çok dönüm noktasiyla birlikte takoz siyasetinin de çöp sepetine atildigi bir milat olacaktir" dedi.


Perşembe 25.5 ° / 14.7 °
Cuma 25.2 ° / 14.4 °
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °