Manisa'da içme suyu kesintilerine yönelik MASKI'den açiklama

MASKI Genel Müdürlügü, son günlerde Yunusemre ve Saruhanli ilçelerinde yasanan su kesintilerinin diger altyapi çalismasi gerçeklestiren elektrik, dogalgaz ve telekomünikasyon firmalarinin yaptigi kazilar sirasinda içme suyu hatlarina zarar vermelerinden d

Güncel 27.09.2022 10:49:00 0
Manisa

MANISA (IGFA) - MASKI Genel Müdürlügü, elektrik, dogalgaz ve telekomünikasyon gibi firmalarin yaptigi altyapi çalismalari sirasinda hatlara zarar vermelerinden kaynakli su kesintisine ve su kayiplarina neden olduklari durumlar için cezai islem uygulandigini kaydetti.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü'nden yapilan yazili açiklamada, elektrik, dogalgaz ve telekomünikasyon firmalarina yapacaklari derin kazilar öncesinde hatlarin geçtigi güzergahlar noktasinda bilgilendirmede bulunuldugunu, AYKOME ve ilçe belediyeleri üzerinden yapilan basvurulara MASKI’nin sorumlu birimleri tarafindan hatlarin güzergahlari ve derinlikleri ilgili firmalara verildiginin alti çizildi.

Yapilan kazilar sirasinda ne yazik ki hatlarin zarar görebildigi belirtilen açiklamada, "Son günlerde Yunusemre Yeni Mahallede bir telekomünikasyon firmasi ile Saruhanli’da dogalgaz hatti döseyen firmanin içme suyu hatlarina zarar vermesinden kaynakli su kesintileri yasanmistir. Idare olarak içme suyu ariza ekiplerimiz zarar gören hatlarin tamiratini ivedi bir sekilde yaparken, 185 Çözüm Merkezine gelen tüm talepler de cevaplandi ve sular verildi. Kamuoyunun bilgisine sunariz" denildi.


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °