MHP'li Akçay, "6'li masa Kandil ve Palsilvanya agziyla konusuyor"

MHP Grup Baskanvekili Erkan Akçay sert söylemlerine devam ederken hedefinde 6'li masa ve CHP vardi. Akçay, "Milliyetçi Hareket Partisi bütün meselelere Ankara Merkezli bakmakta, Ankara merkezli konusmaktadir. CHP ve zillet ortaklari ise Kandil, Pensilvan

Güncel 29.09.2022 14:49:00 0
MHP

CHP’li Özgür Özel’in açiklamalarina sosyal medya üzerinden cevap veren MHP Grup Baskanvekili Erkan Akçay,” CHP’nin tutuklu gazeteciler raporunda Dilsah Ercan’in pkk terör örgütü üyeliginden hükümlü oldugu, 2,5 yildir cezaevinde yattigi yer almaktadir. CHP’nin bu teröristi tutuklu gazeteci diye masumlastirilmaya çalisilmasi tam bir terörist hamiligidir.” dedi. 

Tutuklu gazeteciler raporunun CHP’nin ilk vukuati olmadigini söyleyen Akçay,“CHP,  helallesme adi altinda HDP ve terör örgütlerini mesrulastirmaya çalismaktadir. Cezaevindeki teröristleri siyasi suçlu veya düsünce suçlusu olarak aklamaya çalisan CHP, bu teröristlerin ceza indiriminden yararlanmasi için önerge vermistir. Kiliçdaroglu, ‘tiyatro, kontrollü darbe’ diyerek fetö terör örgütünü aklamaya çalismis, Adana mitinginde cezaevindeki fetö’cü teröristlerin adini sayarak alkislatmis, KHK ile ihraç edilen hainleri göreve iade edecegini söylemistir. CHP milletvekilleri, doktor diye masumlastirmaya çalistiklari ve PYD'li terörist Özge Aydin ile TBMM’de basin toplantisi düzenlemis, bu terörist Suriye’de Mehmetçik ile girdigi çatismada ölü ele geçirilmistir.  Görüldügü üzere, pkk ve fetö virüsü CHP yönetiminin kilcal damarlarina kadar girmis ve partiye hakim olmustur. CHP, pkk ve fetö virüsünden kurtulmak istiyorsa yapmasi gereken tek sey partilerini Kiliçdaroglu’ndan ve isgalden kurtarmaktir.” dedi. 

CHP, teröristlerin hamiligini yapmaktadir.
CHP’nin teröristlerin hamiligini yaptigini söyleyen MHP Grup Baskanvekili Erkan Akçay, “CHP’nin Tutuklu Gazeteciler Raporunda gazeteci diyerek masumlastirmaya çalistigi pkk’li terörist Mersin’deki hain saldirida bir polisimizi sehit etmis, bir polisimizi yaralamis, bomba patlatmistir. CHP’nin “Tutuklu Gazeteciler Raporu”nda Dilsah Ercan’in pkk terör örgütü üyeliginden hükümlü oldugu, 2,5 yildir cezaevinde yattigi yer almaktadir. Gerçek ortadayken CHP’nin raporunda bu teröristin tutuklu gazeteci diye masumlastirilmaya çalisilmasi tam bir terörist hamiligidir.Tüm bu gerçekler ortadayken CHP’nin Tutuklu Gazeteciler Raporu’nu hazirlayanlardan biri olan CHP’li Özgür Özel suçüstü yakalanmanin telasiyla “bizim raporumuzun üzerinden uzun süre geçmis, Dilsah o zaman terörist degildi” demesi tam bir ikiyüzlülüktür.  Suçüstü yakalanan CHP’li Özel, kendini ve partisini aklamaya çalisirken yine terörist Demirtas’a güzellemeler yaparak aklamaya çalismistir. Bu tam bir aymazliktir.” dedi.   

Kiliçdaroglu terör örgütlerini ve yandaslarini aklamaya çalismaktadir.  
Kiliçdaroglu terör örgütlerini ve yandaslarini masumlastirmaya çalistigini söyleyen MHP’li AKÇAY, “Kiliçdaroglu, helallesme adi altinda HDP’yi, pkk ve fetö terör örgütünü mesrulastirmaya çalismakta, terörist Demirtas ve Kavala basta olmak üzere cezaevindeki teröristleri siyasi suçlu veya düsünce suçlusu olarak aklamaya çalismaktadir. Pkk, pyd ve fetö’ye açikça terör örgütü demeyen Kiliçdaroglu,  Diyarbakir’da hendek kazan pkk’li hainlere “arkadaslar” diyerek, askerimize kursun sikan YPG’yi “Terör örgütü degildir. Vatanini kurtarmak için örgütlenmis bir olusumdur. " diyerek mesrulastirmaya çalismistir. Kiliçdaroglu, 15 Temmuz hain darbe girisimine “tiyatro, kontrollü darbe” diyerek, terör örgütleriyle mücadele için 20 Temmuz 2016’da çikarilan OHAL Kararnamesi’ne karsi çikip “Asil darbe 20 Temmuz OHAL Kararnamesidir” diyerek fetö terör örgütünü aklamaya çalismistir. Kiliçdaroglu, 5 Aralik 2016’daki Adana Mitinginde basta Nazli Ilicak, Ahmet ve Mehmet Altan olmak üzere cezaevindeki fetö’cü teröristlerin adini tek tek sayip alkislatmis, “burada” diye slogan attirarak fetö terör örgütünü mesrulastirmaya çalismistir. CHP, HDP’nin legal bir parti oldugunu söyleyerek HDP’nin kapatilmasina karsi çikmis,  pkk destekçisi milletvekilleri Leyla Zana, Semra Güzel ve Saliha Aydeniz’in dokunulmazliginin kaldirilmasina yönelik oylamada ret oyu kullanarak HDP’yi ve pkk destekçilerini aklamaya çalismistir.” dedi. 

 CHP cezaevlerindeki hükümlü teröristlerin ceza indiriminden yararlanmasi için önerge vermistir.
CHP’nin cezaevlerindeki hükümlü teröristlerin ceza indiriminden yararlanmasi için önerge verdigini söyleyen MHP’li Akçay, “ Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin Infazi Hakkinda Kanun Teklifi 14 Nisan 2020’de Meclis’te görüsülmüstür. Bu kanun görüsmeleri sirasinda CHP ve HDP; cezaevlerindeki pkk’li ve fetö’cü teröristlere af çikartilmasi için önerge vermistir.” dedi.  

CHP milletvekilleri pyd’li teröristle TBMM’de basin toplantisi düzenlemistir
CHP Milletvekillerinin PYD’li teröristle TBMM’de basin toplantisi düzenledigini söyleyen MHP’li AKÇAY, “CHP Malatya Milletvekili Veli Agbaba ve CHP Mugla Milletvekili Nurettin Demir, doktor diyerek masumlastirmaya çalistiklari PYD'li terörist Özge Aydin ile TBMM’de basin toplantisi düzenlemis, toplantida terör örgütü lehine propaganda yapilmistir. Bu terörist daha sonra Suriye’de Mehmetçigimiz ile girdigi çatismada ölü ele geçirilmistir.” dedi.  

CHP, HDP’nin güdümüne girmistir.
CHP’nin HDP’nin güdümüne girdigini söyleyen MHP Grup Baskanvekili Erkan AKÇAY,“Terörist Demirtas “Pkk’lilarin cenazesine gitmeyen HDP milletvekillerine sorusturma açarim.” derken, CHP milletvekilleri pkk'li teröristlerin cenazesine katilarak, mezarlarini ziyaret ederek pkk terör örgütünü mesrulastirmaya çalismaktadir.  Kiliçdaroglu pkk terör örgütünün siyasi kanadi HDP’yi aklamak için canini disine takarken, CHP’li Özgür Özel HDP ile gönül bagi olduklarini söylemis, CHP Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Dursun Çiçek HDP’ye bakanlik verilebilir” diyerek gerçek niyetlerini ortaya koymustur. Kiliçdaroglu 20 Subat 2022’de Reuters’e “Iktidara geldigimizde S-400’lerden vazgeçecegiz, Suriye’den çekilecegiz, KHK ile ihraç edilenleri bir haftada göreve iade edecegiz” diyerek emperyalistlere “hizmetinizdeyim” mesaji göndermis, fetö’cü ve pkk’lilara af sözü vermistir. Terörizmin Finansmaninin Önlenmesine yönelik kanun 27 Aralik 2020’de TBMM’de görüsülmüstür. CHP, HDP ve IP agiz birligiyle konusup, el birligiyle ret oyu kullanarak kimlerle isbirligi yaptiklarini, kimlere hizmet ettiklerini bir kez daha göstermistir.   Terör örgütleriyle iltisakli olanlarin ve terör destekçilerinin kamu kurumlarina sizmasini engellemek amaciyla hazirlanan Güvenlik Sorusturmasi ve Arsiv Arastirmasi Kanunu 17 Nisan 2021’de TBMM’de görüsülerek yasalasmistir. CHP, HDP ve IP, bu kanun oylamasinda ret oyu kullanmistir. CHP, HDP ve IP Grup Baskanvekilleri bu kanun teklifi aleyhine TBMM’de 30 dakikalik ortak basin toplantisini kardes payi yaparak bölüsmüsler, 10’ar dakika birlikte basin toplantisi yapmislardir. Kiliçdaroglu “Bu devlet katil, Türkiye Cumhuriyeti devleti katil bir devlettir, seri katildir.  Bu devleti yikmamiz gerekiyor.” diyen HDP milletvekili Ahmet Sik’a sahip çikmistir. Kiliçdaroglu, “CHP iktidarinda yerel yönetim özerkligi getirecegim” diyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapisina düsmanlikta sinir tanimadigini bir kez daha göstermistir. Zeytin Dali ve Firat Kalkani Operasyonlarina karsi çikan CHP, HDP ile birlikte 26 Ekim 2021’de Suriye ve Irak Tezkerelerine ret oyu kullanarak terörle mücadeleye karsi oldugunu bir kez daha göstermistir.” dedi. 

CHP Imrali Canisi’nin taleplerini TBMM’ye tasimistir.
CHP’nin Imrali Canisi’nin taleplerini kanun teklifi ve TBMM Içtüzük teklifi olarak Meclis’e tasidigini söyleyen MHP’li AKÇAY, “Imrali Canisi açilimin hukuki yapiya kavusturulmasi için 10 maddelik paket açiklamistir.  Kiliçdaroglu,  1 Haziran 2012’de Imrali Canisi Öcalan’in 10 maddelik paketini  “CHP’nin Kürt Sorunu Çözüm Önerisi”  olarak kamuoyuna sunarak Imrali Canisini mesrulastirmaya çalismistir. Imrali Canisi 18 Subat 2015’te TBMM’de “Hakikat ve Yüzlesme Komisyonu” kurulmasini istemistir. CHP, 8 Aralik 2015’te “Toplumsal Mutabakat ve Ortak Akil Heyeti Komisyonu” kurulmasi için TBMM Içtüzük Degisiklik Teklifi vermis, 27. Dönemde bu teklifini yenilemistir.  Imrali Canisi 18 Subat 2015’te açilima kanuni bir zemin kazandirmak için “Toplumsal Mutabakat Kanun Teklifi” verilmesini istiyor. CHP, 14 Aralik 2015’te Imrali Canisi Öcalan’in talepleri dogrultusunda 68 Maddelik kanun teklifi veriyor. 27. dönemde kanun teklifini yenilemistir” dedi.  
CHP teröristleri bas taci etmis, rütbe takmistir.
CHP’nin teröristleri bas taci ettigini ve rütbe taktigini söyleyen Akçay, “Teröristleri bas taci etmek ve rütbe takmaktan bahseden CHP’li Özel’e sormak gerekir: Pkk’li, YPG’li ve fetö’cü hainleri bas taci eden CHP degil midir? Cezaevinde yattigi her gün için terörist Demirtas’a seref madalyasi verecegini söyleyen Kiliçdaroglu degil midir? Demirtas’in ve Kavala’nin serbest birakilmasini istiyorsaniz bizi destekleyin diyen Kiliçdaroglu degil midir? Miting meydaninda fetö’cü hainlerin adini okutup alkislatan, KHK ile ihraç edilen hainleri bir haftada göreve iade edecegini söyleyen Kiliçdaroglu degil midir?” diye sordu.  


CHP, terör destekçileri, Atatürk ve Türkiye düsmanlari tarafindan isgal edilmistir. 
CHP’li Özgür Özel, ‘19 Mayis 1919’da neredeysek yine oradayiz. 23 Mayis 1919’da Erzurum’da Kongredeydik. Mandaya da himayeye de karsiyiz’ diyerek Kiliçdaroglu döneminde CHP’deki degisim ve dönüsümü gizlemeye çalismaktadir. Kiliçdaroglu’nun genel baskan olmasiyla CHP’de büyük bir dönüsüm yasanmistir. Kiliçdaroglu, Atatürkçüleri tasfiye etmis, HDP’lileri, pkk sempatizanlarini, fetöcü hainleri, Türkiye ve Atatürk düsmanlarini CHP’nin kritik noktalarina getirmistir. Atatürk’ün kurdugu Cumhuriyet Halk Firkasi ile Kiliçdaroglu’nun CHP’si taban tabana zittir. Kiliçdaroglu 20 Haziran 2014’te bir televizyon programinda  “Atatürk'ün CHP'si ile bugünkü CHP arasinda dünya kadar fark var." diyerek bunu itiraf etmistir. Atatürk, emperyalistlere karsi bagimsizlik mücadelesini baslatmak için 19 Mayis 1919’da Samsun’a çikmistir. Kiliçdaroglu yönetimindeki CHP ise emperyalistlerin taseronlugunu yapmakta,  emperyalistlere “Bizi iktidara getirirseniz her istediginizi yapariz” mesaji göndermektedir.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk Erzurum Kongresi’nde “Manda ve himaye kabul edilemez” kararini aldirarak mandaci zihniyeti tarihe gömmüstür. Ancak 103 yil sonra Kiliçdaroglu yönetimindeki CHP mandaci zihniyetle emperyalistlerden iktidar dilenmektedir. Kiliçdaroglu yönetimindeki CHP, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu degerlerine savas açarak Anayasa’nin ilk üç maddesinin degistirilmesi gerektigini söylemekte, bu konuda anayasa çalismasi yapmaktadir. Atatürk’ün kurdugu Cumhuriyet Halk Firkasi, her zaman Türkiye’nin milli çikarlarini savunmustur. Kiliçdaroglu yönetimindeki CHP, Türkiye düsmanlari ve terör örgütleriyle is birligi yapmakta, Türkiye’nin milli çikarlarina muhalefet etmektedir. Kiliçdaroglu, Atatürk’e küfredenleri, terör destekçilerini, Atatürk’ü ve CHP’yi Dersim’de katliam yapmakla, Türkiye’yi sözde Ermeni soykirimiyla suçlayanlari, Türk ordusuna “katil, satilmis” diyenleri,  il baskani, milletvekili, genel baskan yardimcisi yapmistir. Görüldügü üzere, bugünkü CHP yönetimi ile Atatürk’ün kurdugu Cumhuriyet Halk Firkasi arasinda hiçbir bag kalmamistir. Bugünkü CHP, terör destekçileri, Atatürk ve Türkiye düsmanlari tarafindan isgal edilmistir.” dedi. 

MHP her zaman kendi gündemine hakim olmustur 
MHP’nin her zaman kendi gündemine hakim oldugunu söyleyen MHP Grup Baskanvekili Erkan Akçay, “ CHP’li Özgür Özel de iyi bilmektedir ki, MHP ve Liderimizin durusu nettir. MHP olarak safimiz bellidir. Sevdamiz millet, gücümüz devlettir. Ne istiyorsak Türk Milleti içindir.  “Önce ülkem ve milletim, sonra partim” diyoruz. Onun için “Aday Belli Karar Net” diyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi; ilkeli, sorumlu, sorun çözen, çözüm üreten, sorumluluk ve inisiyatif alan bir partidir. MHP daima kendi gündemine hakim olmustur, baskalarinin gündemine asla kapilmamistir. Ne istiyorsak Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milletinin çikari içindir. Zillet ittifaki ise Türkiye düsmanlari ve terör örgütleriyle is birligi yapmakta, milli çikarlarimiza muhalefet etmektedir. Toplumda karamsarlik, umutsuzluk yaymaya, kiskirticilik yapmaya, kaos çikarmaya çalismaktadir.” dedi. 

MHP bütün meselelere Ankara merkezli bakmaktadir.
MHP’nin bütün meselelere Ankara merkezli baktigini söyleyen MHP’li Akçay, “Milliyetçi Hareket Partisi bütün meselelere Ankara Merkezli bakmakta, Ankara merkezli konusmaktadir.  CHP ve zillet ortaklari ise Kandil, Pensilvanya, Beyaz Saray ve Brüksel gözlügüyle bakmakta, onlardan aldigi suflelerle konusmaktadir. Pkk ve fetö virüsü CHP yönetiminin kilcal damarlarina kadar girmis ve partiye hakim olmustur. CHP, pkk ve fetö virüsünden kurtulmak istiyorsa yapmasi gereken tek sey partilerini Kiliçdaroglu’ndan ve isgalden kurtarmaktir.” dedi. 


Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °