“Biz Bize Fest’22 gençleri costurdu

Konya Büyüksehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafindan sehre yeni gelen üniversite ögrencilerinin kaynasmasi ve uyum süreçlerini hizlandirmak amaciyla “Biz Bize Fest’22 Hos Geldin” etkinligi gerçeklestirildi. Ögrenciler sportif ve sanatsal alanlarda katil

Kültür-Sanat 6.10.2022 07:49:00 0
“Biz Bize Fest’22 gençleri costurdu

KONYA (IGFA) - Konya Büyüksehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin düzenledigi etkinliklerle üniversite ögrencileri sosyallesmesi ve kaynasmasi saglaniyor.

Büyüksehir Belediyesi’nin üniversite ögrencilerine yönelik hayata geçirdigi Genç Kültür Kart ile Büyüksehir Gençlik Meclisi tarafindan özellikle Konya’ya ilk defa gelen ögrencilerin sehre uyum sürecini hizlandirmak ve sosyallesmelerini saglamak için “Biz Bize Fest’22 Hos Geldin” etkinligi ilgi gördü.

Gün boyu süren etkinlikler kapsaminda atölye ve deneyim alanlari, birbirinden heyecanli yarismalar ve konser düzenlendi. Etkinliklerde ögrenciler ayni zamanda; sokak basketbolu turnuvasi, okçuluk, art brut, origami yapimi, ebru, sisme oyun alanlari, mini masa tenisi gibi sportif ve sanatsal alanlar ile hem eglenip hem de kendilerini gelistirme firsati yakaladi.


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °