Manisa Yunusemre'de altyapi sonrasi üst yapi çalismalari

MASKI Genel Müdürlügü Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, ‘154 Mahalle Projesi’ çerçevesinde altyapi isi tamamlanan üstyapi isinde de sona gelinen Yunusemre ilçesine bagli Türkmen mahallesinde incelemelerde bulundu.

Güncel 7.10.2022 14:05:00 0
Manisa Yunusemre

MANISA (IGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi tarafindan Yunusemre ilçesine bagli Türkmen mahallesinde 3 kilometre kanalizasyon, 2 kilometre içme suyu hatti çalismasi yapildi. Altyapi çalismalarinin ardindan baslanan 14 bin metrekarelik kilit parke tas döseme isinde de sona yaklasildi.

Mahallede, 1 adet 100 kisilik, 1 adet de 250 kisilik foseptik imalati da yapildi. Yatirim ve Insaat Daire Baskani Hilmi Serkan Emir ve teknik ekip de Mahalle Muhtari Erol Akgün ile birlikte çalismalari yerinde inceledi.

Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, “154 Mahalle Projesi kapsaminda yatirimlarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda çalistigimiz mahallelerden biri olan Türkmen’de de artik son asamaya geldik. Mahallemizde çok daha saglikli bir yasam alani olusturduk. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün öncülügünde yatirimlarimizla mahallelerimizin çehresini degistirmeye devam edecegiz” dedi.


Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °