Kadin takimlari Avrupa mesaisinde

EHF Kadinlar Sampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Kastamonu Belediyesi GSK, gruptaki dördüncü maçinda Norveç'in Storhamar Handball Elite takimi ile deplasmanda mücadele edecek.

Spor 7.10.2022 13:41:00 0
Kadin takimlari Avrupa mesaisinde

ANKARA (IGFA) - 8 Ekim Cumartesi günü Hamar kenti Boligpartner Arena'da oynanacak karsilasma saat 19.00'da baslayacak ve TRT Spor Yildiz kanalindan canli olarak yayinlanacak.

Yalikavak Spor Kulübü'nün rakibi  Nyköbing Falster

Kadinlar EHF Avrupa Ligi ikinci turunda mücadele eden olan temsilcimiz Yalikavak Spor Kulübü, Danimarka'nin Nyköbing Falster HB takimi ile karsilasacak.

9 Ekim Pazar günü Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda oynanacak ilk maç saat 17.00'de baslayacak. Bu karsilasmanin rövansi ise 16 Ekim tarihinde Danimarka'nin Nykøbing kenti SPAR NORD Arena'da oynanacak.

Bir diger temsilcimiz Antalya Konyaalti Belediyesi ise EHF Kadinlar Avrupa Kupasi ikinci tur ilk maçinda Yunanistan'in A.E.S.H. Pylea takimini agirlayacak. Akdeniz Üniversitesi Spor Salonu'nda 14 Ekim Cuma günü oynanacak karsilasma saat 18.00'de baslayacak. Karsilasmanin rövansi ise yine Akdeniz Üniversitesi Spor Salonu'nda 16 Ekim Pazar günü saat 15.00'te yapilacak.

EHF Kadinlar Avrupa Kupasi ikinci turunda mücadele eden diger temsilcimiz Ankara Yenimahalle Belediyesi ise Italya'nin Jomi Salerno takimi ile deplasmanda karsilasacak. Salerno Palapalumbo salonunda 15 Ekim Cumartesi günü oynanacak karsilasma saat 19.30'da baslayacak. Bu karsilasmanin rövansi ise yine ayni salonda 16 Ekim Cumartesi günü saat 19.30'da yapilacak.

 


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °