Izmir Egitime Pedalliyor, Sporun Gücü Çocuklara Umut Oluyor

Ege Çagdas Egitim Vakfi (EÇEV), egitimde firsat esitligine dikkat çekmek için 9 Ekim Pazar günü Egitime Pedalla Bisiklet Turu düzenliyor. EÇEV’in 2018 ve 2019 yillarinda da gerçeklestirdigi, pandemi nedeniyle ara verdigi bisiklet turu Izmir’in kurtulusun

Güncel 8.10.2022 12:14:00 0
Izmir Egitime Pedalliyor, Sporun Gücü Çocuklara Umut Oluyor

Ege Çagdas Egitim Vakfi (EÇEV), egitimde firsat esitligine dikkat çekmek için 9 Ekim Pazar günü Egitime Pedalla Bisiklet Turu düzenliyor.  EÇEV’in 2018 ve 2019 yillarinda da gerçeklestirdigi, pandemi nedeniyle ara verdigi bisiklet turu Izmir’in kurtulusunun 100. yilinda yeniden hayata geçecek.

Izmir Büyüksehir Belediyesi basta olmak üzere, Roteks Tekstil Ihracat San. ve Tic. A.S., Galata Tasimacilik ve Ticaret A.S.’nin destekleri, Catalogic Catamaran&Yachting katkilariyla düzenlenen etkinlik, saat 9.00’da Bostanli Vapur Iskelesi’nden baslayacak, sahil yolunu takip ederek Inciralti Kent Ormani’ndaki helikopter pistinde sona erecek. Tur güzergahi boyunca sag serit trafige kapali olacak.

100 Gönüllüyüz, BrewMoodCoffee & Tea, Mistral Carrera Fitness & Spa, Amerikan Kültür Yabanci Dil Kursu, Körfez Bisiklet, Sundu Bisiklet, Dogasu ve Su Ürünleri, Nuh’un Ankara Makarnasi etkinligin ürün ve hizmet sponsoru olacak.

Her yastan çocuk ve gencin egitim yasami boyunca en temel insan haklarindan olan “esit ve yetenekleri dogrultusunda egitim” firsatlarina erisebilmesini, çagdas bilgilerle donanmis, kültürlü, görgülü, becerikli, üretken bireyler olarak toplumda yer almasini saglamayi amaçlayan EÇEV; egitim burslari ve etkinlik merkezleriyle her yil maddi olanaklari kisitli 1.500 çocuk ve gencin egitim yolculuklarina destek veriyor.  EÇEV'li her çocuk yil boyunca gençlik gelisim seminerlerine, kültür – sanat – bilim – spor atölyelerine, gezilere, sosyal etkinliklere katiliyor, gönüllülük yapiyor.

EÇEV, yil boyunca düzenledigi etkinliklerle kentimizin sosyal ve kültürel hayatini renklendirirken, egitime destek çalismalari için de kaynak yaratmayi hedefliyor.


Cuma 26.5 ° / 14.3 °
Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °