Izmir Çigli’de Pinhani rüzgari esti

Izmir'in Çigli Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen Çigli'ye Hos Geldiniz" gençlik konserinde sahne alan alternatif rock müziginin sevilen gruplarindan Pinhani binlerce gence unutamayacagi bir gece yasatti.

Kültür-Sanat 8.10.2022 15:35:00 0
Izmir Çigli’de Pinhani rüzgari esti

IZMIR (IGFA) - Düzenledigi kültür sanat etkinlikleriyle adindan sikça söz ettiren Izmir'in Çigli Belediyesi, üniversite egitimi için farkli sehirlerden Çigli’ye gelen gençlere müthis bir konserle merhaba dedi. Alternatif rock müzigin sevilen gruplarindan Pinhani’nin sahne aldigi “Çigli’ye Hos Geldiniz” gençlik konseri binlerce gencin katilimiyla gerçeklesti. Izmir’in farkli ilçelerinden gelen gençler Pinhani grubunun sevilen sarkilarini hep birlikte söylediler.

Çigli “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganiyla inledi

Konser alanini hinca hinç dolduran gençlerin coskusu Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü’nün sahneye çikmasiyla zirve yapti. Binlerce genç hep birlikte “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” slogani atti. Baskan Utku Gümrükçü de gençlerin sloganlarina eslik etti.

Baskan Gümrükçü: “Atatürk’ün izinden yürümeye devam edin”

Konsere gelen gençleri selamlayan Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, “Sizler gelecegimizin teminatisiniz. Egitim yasantinizin güvenli, huzurlu ve mutlu geçmesi için gece gündüz demeden çalisiyoruz. Genç ve Katip Çelebi Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan bir belediye baskani olarak ihtiyaçlarimizin farkindayim. Çigli’de yasayan ve üniversite egitimi için farkli sehirlerden kentimize gelen gençlerimize havalar daha fazla sogumadan güzel bir sürpriz yapmak istedik. Pinhani grubunu sizlerle bulusturduk. Önümüzdeki bir yil içerisinde yapacagimiz hizmetlerle üniversite yerleskesinin bulundugu Balatçik Mahallemizi vakit geçirmekten daha fazla keyif alacaginiz bir yapiya kavusturacagiz. Ayrica yaptigimiz düzenle ile ögrenci kartinizla belediye tesislerimizden %25 indirimle yararlanabileceksiniz. Sizlere tavsiyem, yarinlara Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrilmadan bilimin isiginda yürümeye devam edin. Bizler daima bir adim arkanizda olacagiz. Bu vesileyle hepimize unutulmaz bir gece yasatan çok kiymetli Pinhani grubuna bir kez daha tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi. 

 


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °