“Türk Dünyasinin 31. Yili Sempozyumu” KYÖD’TE basladi

Izmit Belediyesi ve Kocaeli Yüksek Ögrenim Dernegi(KYÖD) isbirligiyle düzenlenen ve birbirinden degerli isimleri bir araya getiren “Türk Dünyasinin 31. Yili Sempozyumu” KYÖD’te basladi ve gün boyu devam edecek.

Güncel 8.10.2022 15:22:00 0
“Türk Dünyasinin 31. Yili Sempozyumu” KYÖD’TE basladi

KOCAELI (IGFA) - Izmit Belediyesi ve KYÖD tarafindan düzenlenen Türk Dünyasinin 31. Yili Sempozyumu’na Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, KYÖD Baskani Ugur Saral, Kocaeli Milli Kuruluslar Birligi Baskani Yücel Alpay Demir, Izmit Belediye Baskan Yardimcisi Yasar Kardas, Kültür Eski Bakani Namik Kemal Zeybek, Aydinlar Ocagi Genel Baskani Prof. Dr. Mustafa Erkal, Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Dernegi Genel Baskani Rafet Ulutürk, Kuzey Makedonya Türk Hareket Partisi Genel Baskani Enes Ibrahim, Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültür Evi Dernegi Baskani Bilal Dündar, Irak Türkleri Dernegi Baskan Yardimcisi Av. Firas Agaoglu, Böyük Millet Gazetesi Genel Yayin Yönetmeni Samir Adigözelli Gazeteci-Yazar Arslan Bulut, Gazeteci - Yazar Züleyha Karaman, Proje Koordinatörü Soner Kiliç ve Alptekin Cevherli katiliyor. 

Kemalpasa Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Metropol Is Merkezi Kat:4 adresinde yer alan KYÖD Konferans Salonu’nda gerçeklesen “Türk Dünyasinin 31. Yili Sempozyumu” tüm gün devam edecek. Program sonunda ise Izmit Belediyesi Sahne Izmit Halk Danslari Gösterisi ve Rüstem Avci Konseriyle devam edecek.


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °