Melek Mosso'dan 'kulak' itirafi

Sarkici Melek Mosso, kulaklarinin kepçeliginden rahatsiz olmadigini belirterek “Sik sik yaziyorlar ‘su kepçe kulaklarini artik yaptir’ diye. Ama beni ben yapan seylerden uzaklasmiyorum. Küçükken kafamdan büyük kulaklarim vardi. Hala da kepçeyim ve kulakla

Kültür-Sanat 9.10.2022 15:57:00 0
Melek Mosso

ISTANBUL (IGFA) - Harbiye konserinde annesini sahneye alan ve onunla birlikte sarki söyleyen Melek Mosso “Annemi sahneye çikardim çünkü bu onun hayaliydi sarkici olmak, sarki söylemek isterdi sanirim ben bununla büyüdüm. Onu da bir kere sahnede görmek istedim, bu heyecani o da yasasin istedim. Inanilmaz güzel bir hatira oldu bizim için” dedi.

Geçtigimiz günlerde sahnede saçini kesen Mosso sözlerine söyle devam etti: “Saçimi kesmek planlanmis bir sey degildi, konserden iki gün önce Iranli bir yönetmenin videosunu izledim. Türk sanatçilardan da destek istiyordu. ‘Bir seyler yaparsaniz biz de daha çok cesaretlenecegiz, halk da güçlü hissedecek kendini’ dedi. Akabinde bunu yapmak aklima geldi, farkindalik yaratmasi için. Amaci kitlelere, insanlara ulasmakti. Ben de üzerime düseni yaptim. Iki gün önce rüyamda Iranli kadinlari kurtariyordum. Yasananlara çok üzülüyorum ve kahroluyorum.”

“HALA KEPÇEYIM”

Estetige karsi olmadiginin da altini çizen Melek Mosso “40’lara dayandigimizda tabii ki yaptiririz. Insan kendini iyi hissettigi ne varsa yapsin zaten estetige falan karsi degilim. Ama ben kulaklarimi seviyorum. Küçükken kafam küçük, kulaklarim ondan çok daha büyüktü. Zaman içinde kendi kendine toparladi ve normale döndüm. Hala da kepçeyim. Sik sik yaziyorlar 'su kulaklarini artik yaptir' diye. Ama beni ben yapan seylerden uzaklasmiyorum. Özellikle de yüzümle ilgili” diye konustu.

 


Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °