Izmir Büyüksehir Belediyesi ögrencilere yemek noktasini 6'ya çikardi

Demokrasi Üniversitesi ve Bakirçay Üniversitesi’nde de yemek dagitilacak

Güncel 11.10.2022 09:44:00 0
Izmir Büyüksehir Belediyesi ögrencilere yemek noktasini 6

Demokrasi Üniversitesi ve Bakirçay Üniversitesi’nde de yemek dagitilacak

Izmir Büyüksehir Belediyesi üniversitelilere sicak yemek destek noktalarini 6’ya çikardi. Ögrencilerin istegini geri çevirmeyen Büyüksehir Belediyesi, artik Izmir Demokrasi Üniversitesi ve Bakirçay Üniversitesi’nin çevresinde de yemek dagitacak.

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’in zorlu ekonomik süreçte üniversiteli gençlerin bütçesine destek olmak için baslattigi sicak yemek destegi artik 6 noktada sunulacak. Ege Üniversitesi Kampüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi Kampüsü, I.Y.T.E Kampüsü, Kâtip Çelebi Üniversitesi Kampüsü için dün baslayan sicak yemek hizmetine ögrencilerin talebiyle Izmir Demokrasi Üniversitesi ve Bakirçay Üniversitesi kampüsleri de eklendi. Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi tarafindan saglanan toplam 5 bin kisilik sicak yemek hizmetinden ögrenciler 17.00 ile 19.00 saatleri arasinda faydalanabiliyor.

Çorba duraklari da 17 Ekim’de açiliyor

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Egitim Fakültesi, DEÜ Ilahiyat Fakültesi, DEÜ Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tinaztepe Yerleskesi Girisi, Kâtip Çelebi Üniversitesi ile Ege Üniversitesi Kampüsü yakinindaki Bornova Metro istasyonunda kurulan Çorba Duraklari’nda ise hafta içi sabah 07.30 ile 09.00 saatleri arasinda sicak çorba hizmeti sunulacak. Çorba destegi ise 17 Ekim’de baslayacak.

Gençler için saglikli yemekler üretecegiz ve ücretsiz sunacagiz

Üniversite ögrencilerinin yanlarinda olduklarini ifade eden Izmir Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Ulas Aydin, “Izmir Büyüksehir Belediyesi olarak sadece yemek destegi degil, ihtiyaç sahibi ailelerin üniversitede okuyan çocuklari için nakit destegi, nakliye destegi, çamasirhane destegi de veriyoruz. Geçen yil ögrencilere ücretsiz GAIN aboneligi ulastirmistik. Izmir Büyüksehir Belediyesi olarak üniversite ögrencilerine, gençlere yönelik her türlü çalismayi sosyal belediyeciligin en önemli faaliyet alanlarindan biri olarak görüyoruz. Belediyemizin bütün birimleri Baskanimiz Tunç Soyer’in ortaya koydugu gençlik vizyonu dogrultusunda her gün yeni uygulamalari haya ta geçiriyor” ifadelerini kullandi.


Cumartesi 30.7 ° / 18 °
Pazar 32.9 ° / 19.4 °
Pazartesi 34.9 ° / 22.2 °