Usta Gazeteciler Dünyanin En Büyük Makam Odasina Konuk Oldu

Türk basininin duayen ismi Yavuz Donat ve ünlü gazeteci yazar Sebnem Bursali Mustafakemalpasa'da dünyanin en büyük makam odasinda vatandaslar bir araya geldi.

Güncel 13.10.2022 14:45:00 0
Usta Gazeteciler Dünyanin En Büyük Makam Odasina Konuk Oldu

Türk basininin duayen ismi Yavuz Donat ve ünlü gazeteci yazar Sebnem Bursali Mustafakemalpasa'da dünyanin en büyük makam odasinda vatandaslar bir araya geldi.

Basin duayeni Donat ve basarili gazeteci Bursa’li Belediye Baskani Mehmet Kanar’in her hafta düzenledigi bürokrasi duvarlarini ortadan kaldiran, randevusuz “Meydan Makam” bulusmalarina misafir oldu. Ilçenin merkezi konumunda bulunan Adnan Menderes Meydanina kurulan makam Mustafakemalpasalilarin yogun ilgisiyle geçti.

ELLI ALTI YILLIK SERÜVEN MUSTAFAKEMALPASA’LILARA HEDIYE EDILDI

Gazeteci Sebnem Bursali’nin kaleme aldigi, Türk gazeteciliginin usta ismi Yavuz Donat’in meslekte ki yarim asirlik serüveninin anlatildigi “Off The Record..." kitabi Meydan Makam’da gelen vatandaslarin istekleri üzerine Yavuz Donat ile birlikte imzaladi.

Mustafakemalpasa’nin güler yüzlü vatandaslariyla vakit geçirmekten mutluluk duyduklarini dile getiren Donat ve Bursali, Engelsiz Yasam Birimi ve Atiklarimiz Çilek Olsun projesinde bulunan ögrencilerini ziyaret etmeyi unutmadi. Mustafakemalpasaspor Belediye’nin ivme kazanan basarilari dolayisiyla Yavuz Donat ve Sebnem Bursali’ya isimlerine özel hazirlanmis Mustafakemalpasaspor Belediye formasi hediye takdim eden Baskan Kanar,’’ sporumuzla, sanatimizla adimizdan sikça bahsettirmeye devam edecegiz’’ dedi
 

Türk basinin duayen ismi Yavuz Donati ve basarili gazeteci Sebnem Bursali’yi agirlamanin bir gurur oldugu belirten Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar “ Basin duayeni Donat ve Bursali’yi agirlamaktan gurur duyuyorum. Ilçemizin güler yüzlü halki ile bu haftada bulustuk, Cumhurbaskanimizin begenisi toplayan ve misafirimizin de begenisine sundugumuz Geri Dönüsüm Defilemiz ile engelli bireylerimizin basarilarina ortak oluyoruz. Misafirime ufak bir Mustafakemalpasa günü yasattik yeniden misafir etmekten onore olurum. Açiklamasinda bulundu.


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °