Tolga Çevik: Ben komedyen degilim, aktörüm

Tolga Çevik: Ben komedyen degilim, aktörüm

Türkiye’nin alaninda öncü teknoloji sirketi ve lider kripto para islem platformu Paribu’nun YouTube kanalinda izleyicilerle bulusan Yekta Kopan ile Yarinin Dünyasi programinin yeni bölüm konugu Tolga Çevik oldu.

Türkiye’nin alaninda öncü teknoloji sirketi ve lider kripto para islem platformu Paribu’nun YouTube kanalinda izleyicilerle bulusan Yekta Kopan ile Yarinin Dünyasi programinin yeni bölüm konugu Tolga Çevik oldu.

“Yekta Kopan ile Yarinin Dünyasi” birbirinden önemli konuklariyla Paribu’nun YouTube kanalinda izleyicilerle bulusuyor. Bugüne dek Sebnem Bozoklu, Nejat Yavasogullari, Meltem Cumbul, Emre Karayel, Nilperi Sahinkaya, Mesut Süre, Yasemin Sefik ve Nova Norda gibi isimleri agirlayan Yekta Kopan’in son konugu Tolga Çevik oldu. 

17 yili askin bir süredir kendi olusturdugu komedi konseptiyle izleyicilerin karsisina çikan Tolga Çevik, turne sürecini, komedi tarzini, ekibini ve anilarini Yekta Kopan’a anlatti. Gösteri öncesinde yazilmis bir metnin olmadiginin altini çizerek seyirciyi görebildigi ve temas edebildigi zaman keyif aldigina degindi.  “Güldürmeyen seyler arttikça gülmenin kiymeti artiyor” diyen Çevik, sahne öncesi totemlerinden ve sahneye çiktigi anda yalnizlik hissinin yok olmasindan da bahsetti. 

 

Konservatuara kendisini almayan Yildiz Kenter’le ayni projede yer almasi, ogluna 3 yasinda çay içmeyi ögreten Gazanfer Özcan, Hadi Çaman’la tanistigi Küheylan oyunu ve elinden alinan bir ödülle tiyatro sahnelerine küsmesine kadar pek çok anisini programda aktardi. Oglu ve kiziyla birlikte sahneye çikmaktan mutluluk duydugunu dile getiren Tolga Çevik ailesiyle birlikte karavanla dünyayi gezerek turneye çikma hayalini de Yekta Kopan ile paylasti.