Izmir Narlidere'de sofralari 'Üretici Kadinlar' kuruyor

Izmir'de Narlidere Belediyesi’nin destekleriyle Narlidere Üretici Kadin Kooperatifi bünyesinde Baris Sokak’ta hizmet veren Baris Lokantasi, hem vatandaslara uygun fiyatla yemek hizmeti veriyor hem de kadinlarin istihdama katilimina olanak sagliyor.

Ekonomi 14.10.2022 10:46:00 0
Izmir Narlidere

IZMIR (IGFA) - Narlidere Belediyesi’nin 2 yil önce Narlidere Üretici Kadin Kooperatifi bünyesinde Baris Sokak’ta hizmete aldigi Baris Lokantasi, kuruldugu günden bu yana kaliteli ürünler ve uygun fiyatlarla vatandaslara hizmet vermeye devam ediyor.

Narlidere Üretici Kadin Kooperatifi bünyesinde çalisan kadinlarin el emegi lezzetleri, her gün özenle hazirlanarak halkla bulusuyor.

Hijyen kurallarina uyularak saglikli bir sekilde hazirlanan sulu yemek ve tatlilar, bölge halkindan büyük talep görüyor. Narlidere Üretici Kadin Kooperatifi’nin ürünlerinin de kullanildigi Baris Lokantasi ile kadin istihdamina da katki saglaniyor.

“KADINLARA EMANET ETTIK”

Narlidere Belediye Baskani Ali Engin, iki yil önce hizmete aldiklarini Baris Lokantasi’nin vatandaslardan yogun talep gördügünü ifade ederek, kadinlarin ekonomik hayata katilirken çesitli engellerle ve zorluklarla karsilasabildigine vurgu yapti. Bu nedenle Narlidere Üretici Kadin Kooperatifi ile kadinlarin ekonomik bagimsizligini kazanmasina ve toplumdaki konumunu güçlendirmesine katki sagladiklarini söyleyen Engin, "Iki yil önce hizmete aldigimiz Baris Lokantasi da bu amaca hizmet ediyor. Baris Lokantamiz ile hem vatandaslarimizin kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla ulasmasini sagliyoruz hem de kadinlarin sosyal hayata ve üretime katilmasini destekliyoruz. Kadinlar is yasaminda daha dikkatli ve daha titizler. Bu sebeple Baris Lokantamizi onlara emanet etmemizin çok dogru bir yaklasim oldugunu düsünüyoruz. Herkesi Baris Lokantasi’nin lezzetlerini denemeye davet ediyoruz” diye konustu.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °