Melek Mosso: Izmir'de yaslanacagim

Ünlü sarkici Melek Mosso, Fuar Açikhava Tiyatrosu'nu dolduran binlerce hayranina muhtesem bir gece yasatti. Zirve Yapim organizasyonuyla düzenlenen konsere sarkicinin Izmirli sevenleri yogun ilgi gösterdi.

Kültür-Sanat 14.10.2022 09:34:00 0
Melek Mosso: Izmir

IZMIR (IGFA) - Unutulmaz bir konsere imza atan Mosso, sarki aralarinda Izmirlilerle bol bol sohbet etti. Izmir’i çok sevdigini anlatan ünlü sarkici, Izmir’de ilerleyen yillarda mutlaka yasamak istedigini söyledi.

Sahnede hayranlariyla sohbet eden Mosso, “Izmir benim ikinci evim gibi. Daha önce Izmir’de yasamisligim da var. Alsancak’ta oturuyordum. Alsancak’ta takiliyordum. Güzelyali’da mekanlarda sarki söylüyordum. Dügünlerde derneklerde sahne aliyordum. Burada yasamaya o kadar niyetli o kadar istekliydim ki firsat olmadi. Anladim ki ilerleyen yaslarimda yine burada yaslanacagim. En sevdigim sehirlerden birinin yasayanlari olarak bu sehrin kiymetini bilin.”

“Ilk Istanbul’a gittigimde herkes ‘Sen Izmirli misin?’ diyordu. 2011 yilinda Izmir’de yasadim. 10 yasindan beri Denizli’den Izmir’e geldim. Hep kendime ben bu sehirde yasamaliyim derdim. Ne kadar özgür bu sehir. Ne kadar özgür kadinlar var bu sehirde dedim. Bir kadin olarak ilk istedigin sey diledigin gibi yasamak” ifadelerini kullandi.


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °