IYI Parti Izmir'de kongre hareketliligi... Emre Eryildiran’dan açiklama

2023’te yapilacak seçimlere kadrolarini yenileyerek gitmek için kongre karari alan IYI Parti’de, adaylik için adi geçen Emre Eryildiran partililerin ilgisiden mutluluk duydugunu ancak önceliginin kongrelerin en basarili sekilde tamamlanmasi oldugunu söyle

Güncel 14.10.2022 14:30:00 0
IYI Parti Izmir

Yüksel ERCAN / IZMIR (IGFA) - IYI Parti’de mevcut Izmir Il Baskani Hüsmen Kirkpinar’in kongrede yeniden aday olmayacaginin netlesmesinin ardindan, halefinin kim olacagina iliskin siyaset kulislerinde isimler duyulmaya basladi.

Kurulusundan bu yana IYI Parti’de yer alan, Izmir’in yakindan tanidigi Emre Eryildiran da muhtemel adaylardan biri olarak öne çikiyor.

Konuyla ilgili Eryildiran ile görüstük ve konusulanlari birinci agizdan dogrulatmak istedik.

Sorularimizi yanitlayan deneyimli siyasetçi, “Partimiz, 22 Ekim’de, Ankara’da kurulusunun 5’inci yil dönümünü kutlayacak. Su anda tamamen buna odaklanmis durumdayim. 1 Ekim 2018’de yüz binlerin katildigi büyük kurultayimizda oldugu gibi, yeniden büyük bir coskuyla etkinligi gerçeklestirmek ve saygideger Izmirli hemsehrilerimizi Sayin Genel baskanimiz ile bulusturmak için çalismalarimizi hizlandirdik.Insallah Izmir’den en genis sekilde katilimi saglayacagiz. Il Baskanimiz Hüsmen Kirkpinar ve il yönetim kurulunun koordinasyonu altinda, ilçe teskilatlarimizdan gelen tüm talepleri karsilayacagiz.” diye konustu.

AÇIK KAPI BIRAKTI

Teskilatin ilgisinden son derece mutlu oldugunu ifade eden Eryildiran, adaylik için açik kapi birakarak sözlerini söyle sürdürdü:

“Çikan haberlerin ardindan gelen olumlu tepkiler, beni gerçekten çok mutlu etti. Amacimiz kisisel basari degil, topyekûn partimizin basarili olmasidir. Bu da ancak tüm kadrolarimizin bir arada ayni amaca yürümesiyle saglanabilir. Bu nedenle ilçe kongrelerimiz tamamlanmadan ve ilçe baskanlarimizin görüsünü almadan adaylik açiklamasi yapmayi dogru bulmuyorum. Niyetimiz hayir, akibetimiz de hayir olur insallah.”

 


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °