A Milli Erkek Hentbolcular K.Makedonya önünde

A Milli Erkek Hentbol Takimimizin, EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup ikinci maçinda bugün Van'da Kuzey Makedonya ile oynayacagi karsilasma öncesi, maçin da oynanacagi Nur Tatar Spor Salonu'nda basin toplantisi düzenlendi.

Spor 16.10.2022 08:33:00 0
A Milli Erkek Hentbolcular K.Makedonya önünde

VAN (IGFA) - Toplantida konusan Türkiye Hentbol Federasyonu Baskani Ugur Kiliç, kente üç ay önce ziyaret geldigini ve bu görüsmelerde yetkililer ile bu maçin Van'da oynanmasini kararlastirdiklarini söyleyerek, "Van'da seyircilerin bizi yalniz birakmayacaklarina inaniyorum. Hep beraber buradan büyük bir zaferle ayrilacagiz. Milli takimimizin belki de seyirci rekoruyla ayrilacagiz. Hepinize ilginizden dolayi, burada oldugunuz için tesekkür ederiz" seklinde konustu.

 

Van'da Milli Takim'in çok önemli bir maça çikacagini belirten A Milli Erkek Hentbol Takimi Basantrenörü Okan Halay da, "Tarihin belki de en önemli maçlarindan bir tanesini oynayacagiz. Maçi kazandigimiz takdirde Avrupa Sampiyonasi'nda oynama olasiligimiz yüzde 60'lara, yüzde 70'lere varacak diye düsünüyoruz. Takim olarak bunun bilincindeyiz. Bu önemli maçta Van halkinin bizi destekleyecegini düsünüyorum. Bu tribünler dolu oldugu takdirde bizler de iyi oyunumuzla hem Türkiye'ye hem Van halkina galibiyeti hediye etmek için mücadele edecegiz" dedi.

 

A Milli Erkek Hentbol Takimimiz'in yarin Nur Tatar Spor Salonu'nda Kuzey Makedonya ile oynayacagi karsilasma saat 17.00’de baslayacak ve TRT Spor Yildiz kanalindan canli olarak yayinlanacak.

Bugün Van'a ulasan A Milli Hentbol Takimi, Vanli sporseverler tarafindan çiçeklerle karsilandi. Milli Takim daha sonra Nur Tatar Spor Salonu'nda bir antrenman yapti.


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °