CHP PARTI OKULU, SEÇIM GÜVENLIGINE YÖNELIK 6. ÇALISTAYI IZMIR'DE YAPIYOR

CHP Parti Okulu, her yil Türkiye’nin 81 ilinden egitim koordinatörlerinin katilimiyla düzenledigi Koordinatörler Çalistayi’nin altincisini, bu yil Izmir’in Çesme ilçesinde “Seçim Güvenligi” basligi ile yapiyor.

Güncel 16.10.2022 21:58:00 0
CHP PARTI OKULU, SEÇIM GÜVENLIGINE YÖNELIK 6. ÇALISTAYI IZMIR

CHP Parti Okulu, her yil Türkiye’nin 81 ilinden egitim koordinatörlerinin katilimiyla düzenledigi Koordinatörler Çalistayi’nin altincisini, bu yil Izmir’in Çesme ilçesinde “Seçim Güvenligi” basligi ile yapiyor.

11 yildir Türkiye’nin tüm illerinde 13 farkli baslikta egitimler düzenleyen CHP Parti Okulu’nun gelecek stratejileri, bugün baslayan 6. Ulusal Koordinatörler Çalistayi’nda masaya yatiriliyor. Üç gün sürecek çalistayin ana konu basligi “Seçim Güvenligi” olarak belirlendi.

Her seçim döneminde yüz binin üzerinde sandik görevlisine yüz yüze egitimler veren Parti Okulu, gelecek seçimin adil bir sekilde sonuçlandirilmasi için çalismalarini sürdürüyor. Çalistayda, basta seçim güvenligi olmak üzere, yurt içinde ve yurt disinda yapilacak 13 egitim modülünün uygulama yöntemleri görüsüldü.

CHP Parti Içi Egitim Sorumlusu Aytug Atici’nin koordinasyonunda düzenlenen çalistaya, CHP Izmir Il Baskani Deniz Yücel, Parti Içi Egitim Danisma Kurulu Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyilmaz, Izmir Milletvekilleri Tacettin Bayir ve Kamil Okyay Sindir, Çesme Belediye Baskani Ekrem Oran, CHP Çesme Ilçe Baskani Sait Kavasogullar da katildi.

Çalistayda ayrica “Yaratici Çözüm Üretme Teknikleri” çalismasi da yapildi. Katilimcilar bu çalismada, ülke sorunlarinin çözüm yollarina dair analizler yapti. Çözüm yollari üzerine çalisti.

Aytug Atici, çalistaya dair yaptigi degerlendirmede, “Türkiye’nin dört bir yanindan gelen koordinatörlerimizle seçimler sirasinda yasanacak her türlü problemi masaya yatiriyor, çözüm üretiyoruz. AKP’nin oy kaybettigi ve iktidar umudunun kalmadigi bu dönemde sandik güvenliginin ne kadar önemli oldugunu biliyoruz. Milli iradenin sandiklara sorunsuz bir sekilde yansimasi ve sandiklara yansiyan iradenin seçim sonuçlarinda da kendini göstermesi için araliksiz çalisiyoruz” dedi.


Perşembe 25.5 ° / 14.7 °
Cuma 25.2 ° / 14.4 °
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °