BAHÇELI: ARTIK BÜTÜN YOLLAR 2023 SEÇIMLERINE AÇILMAKTADIR

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, “Artik bütün yollar 2023 seçimlerine açilmaktadir. Karariniz kaderinizi, iradeniz aydinlik bir gelecegin rotasini belirleyecektir. Vakit an be an yaklasmakta, çember gün be gün daralmaktadir. Bizim adayimiz belli, kararim

Güncel 16.10.2022 22:08:00 0
BAHÇELI: ARTIK BÜTÜN YOLLAR 2023 SEÇIMLERINE AÇILMAKTADIR

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, “Artik bütün yollar 2023 seçimlerine açilmaktadir. Karariniz kaderinizi, iradeniz aydinlik bir gelecegin rotasini belirleyecektir. Vakit an be an yaklasmakta, çember gün be gün daralmaktadir. Bizim adayimiz belli, kararimiz nettir. Cumhurbaskani adayimiz, Sayin Recep Tayyip Erdogan’dir. Hedefimiz, Sayin Recep Tayyip Erdogan’in açik ara farkla tekrar cumhurbaskani seçilmesi, TBMM’de milletvekili sayisi ve siyasal destek itibariyla çok güçlü bir MHP grubunun ve Cumhur Ittifaki’nin tezahür etmesidir” dedi.

Devlet Bahçeli, bugün partisinin Konya’da düzenledigi mitingde konustu. Bahçeli, özetle sunlari söyledi:

“ARTIK BÜTÜN YOLLAR 2023 SEÇIMLERINE AÇILMAKTADIR”

“Türkiye, 2023 yilinda iki büyük siyasi ve tarihi süreci yasayacaktir. Ilki, Cumhurbaskani ve 28. Dönem Milletvekilligi Genel Seçimleri’dir. Ikincisi de Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yil dönümüdür. Hiçbir ser odagi bos hayale kapilmasin. Türk milletinin birligi, dirligi ve Türkiye’nin küresel güç mertebesine ulasmasi amaciyla geceyi gündüze katan Cumhur Ittifaki oldukça yenilmemizi ve yikilmamizi hedefleyen, her zaman hüsranla tanisacaktir. Bundan kaçis yoktur. Kurtuluslari söz konusu degildir. Artik bütün yollar 2023 seçimlerine açilmaktadir. Karariniz kaderinizi, iradeniz aydinlik bir gelecegin rotasini belirleyecektir. Vakit an be an yaklasmakta, çember gün be gün daralmaktadir. Bizim adayimiz belli, kararimiz nettir. Cumhurbaskani adayimiz, Sayin Recep Tayyip Erdogan’dir. Hedefimiz, Sayin Recep Tayyip Erdogan’in açik ara farkla tekrar cumhurbaskani seçilmesi, TBMM’de milletvekili sayisi ve siyasal destek itibariyla çok güçlü bir MHP grubunun ve Cumhur Ittifaki’nin tezahür etmesidir.

“TÜRKIYE’NIN ÖNÜNÜ KESMEK ISTIYORLAR, BUNU GÖRÜNÜZ”

Zillet ittifaki bastan ayaga yanlistadir ve bu ittifak, Türkiye’nin önüne koyulmus takoz partilerden mürekkeptir. Bunlarin geçim kapilari yalandir, dedikodudur, iftiradir, fesattir. Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar, bunu görünüz. Türkiye’nin büyümesinden rahatsizlik duyuyorlar, bunu biliniz. Türkiye’ye muhalefet ederek siyaset yaptiklarini zannediyorlar. Bu yüzden, zillete düstüklerini göremeyecek kadar körlesmis ve gaflete kapilmis haldeler. Bu meydana adini veren büyük hakanimiz Kiliçarslan’in 921 yil önce basini ezdigi ve Anadolu’nun muhtelif yerlerinde perisan ettigi Haçlilarin bugünkü uzantilari, Kiliçdaroglu’yla ve diger zillet ortaklariyla ayni yolun yolcusu, ayni senaryonun figüranlaridir.

Atatürk’ün kurdugu parti teslim alinmis, rehin edilmistir. CHP, kurulus tarihi olan 9 Eylül 1923 çizgisinden bütünüyle kopmustur. Kiliçdaroglu, CHP’yi taninmaz hale getirmistir. HDP’ye bakanlik vaadinde bulunan bugünkü CHP’dir, terörle mücadeleye karsi çikan bugünkü CHP’dir, PKK’nin arkasina vagon olan bugünkü CHP’dir, FETÖ’ya el uzatan bugünkü CHP’dir, Türkiye düsmanlariyla düsüp kalkan bugünkü CHP’dir. Kiliçdaroglu’nun ABD ziyareti saibelidir. A’dan Z’ye süphelidir. Hangi sözleri aldigi, hangi sözleri verdigi, cumhurbaskanligi adayligi için kimlerle dirsek temasi içinde oldugu, izin ve icazet maksadiyla hangi kapilari asindirdigi az çok malumdur.

“RUSYA ILE UKRAYNA ARASINDAKI TARAFIMIZ, KESINLIKLE BARISÇIL ÇÖZÜMDÜR”

Türkiye; baris, huzur ve istikrarin bir insan hakki oldugu görüsündedir. Bu nedenle Rusya ile Ukrayna arasindaki tarafimiz kesinlikle barisçil çözümdür. Akan kanin durmasi arzumuzdur, silahlarin susmasi arayisimizdir, diplomatik müzakerelerin hakimiyeti beklentimizdir. Çatismanin sonu yoktur. Savasin sonucu yoktur. Paylasilamayacak hiçbir sey yoktur. Türkiye’nin aktif arabuluculuk misyonuyla tahil koridoru açilmistir. Afrikali çocuklarin karni doymus, kursaklarina sicak ekmek girmistir. Rusya ile Ukrayna arasinda esir takasi gerçeklesmis, buna arabuluculuk yapan ülkemiz, küresel çapta takdir edilmistir. Simdi de Türkiye’mizin dogu-bati aksinda gaz deposu olmasi gündeme gelmistir. Putin, gaz tedarikinde en güvenilir güzergahin Türkiye oldugunu açiklamistir. Kuzey akim hatlari gözden düserken Türk Akim Projesi sivrilmistir. Türkiye, enerji jeopolitiginde muazzam bir avantaja erismistir. Enerji darbogaziyla bogusan Avrupa ülkelerinde sanayi üretimi günden güne düsmektedir. Enflasyon baskisinin yaninda ekonomik durgunluk, bir sel misali yayginlasmaktadir. Avrupalilar, nasil isinacaklarinin derdindedir, nasil aydinlanacaklarinin kaygisindadir. Ülkemizin ise böyle bir sorunu asla söz konusu degildir.

“KONJONKTÜREL OLARAK YÜKSELEN ENFLASYON MUTLAKA INDIRILECEKTIR”

Zillet ittifaki üç maymunu oynasa da Türkiye, enerjinin agirlik merkezine konuslanmak üzeredir. Türkiye’nin basarisi dengeli, dürüst ve çok boyutlu dis politikanin mahsulüdür. Allah’in izniyle hayat pahaliligi da yenilecektir. Konjonktürel olarak yükselen enflasyon mutlaka indirilecektir. Is bilenin, kiliç kusananindir. Yarinlarimiz; tecrübeli, milli, gelismeleri baskent Ankara’nin vizyonuyla kavrayan saglam ve sagduyulu bir irade sayesinde çok daha güzel ve güçlü hale gelecektir. Cumhur Ittifaki’nin tarihsel yürüyüsü kesintiye ugramamalidir. Dik bas, tok karin, mutlu yarin için Türkiye’nin dibi karanlik zillet kuyusuna düsmemesi sarttir. Yol kazasina ugramamamiz; bekamiz, birligimiz ve bereketimiz için vazgeçilmez önemdedir.

“TÜRKIYE, IMRENILECEK KAZANIMLARINI HEBA EDEMEZ”

Demokrasi diyenlerin meselesi baskadir. Parlamenter sisteme geri dönme çagrisi yapanlarin plani baskadir. Her yapilani yikmaya çalisanlarin senaryosu bambaskadir. Nitekim zillet ittifakinin inandiriciligi yoktur, samimiyeti sifirdir, itibar ve iradesi suyunu çoktan çekmistir. Türkiye, imrenilecek kazanimlarini heba edemez. Terörle mücadeleye bakiniz, sinir ötesinde ve yurt içinde hainler kaçacak delik aramaktadir. Teröristler ya teslim olacak ya olacaktir, aksi halde alayi birden imha edilecektir. Baska çare yoktur, diger tüm yollar kapalidir. Kibris’ta, Dogu Akdeniz’de, Ege’de, Libya’da, Karabag’da Türkiye’nin hakli, mesru ve hukuki gücü tedavüldedir. Hiçbir hakkimiza dudak bükülmemektedir. Nerede bir sorun alani varsa Türkiye oradadir.

“IFTIRA ATMAYANIN, KABUL ETTIGIMIZ YASADAN RAHATSIZ OLMASINA HIÇBIR SEKILDE GEREK VE YER YOKTUR”

Dezenformasyon yasasi TBMM’de kabul edildi. Zillet ittifakinin tüm bilesenleri hopluyor. Agizlarina ne geldiyse kursun gibi söylüyorlar. ‘Sansür yasasi’ diyorlar, ‘zulüm yasasi’ diyorlar, özgürlüklere pranga vuruldugunu iddia ediyorlar. Nasilsa sahte hesap açip fitne yayamayacaklar, huzursuzluklarin sebebi budur. Sosyal medyada provokasyon yapamayacaklar, korkularinin temeli bundandir. Yalan haber yapmayanin, hakaret etmeyenin, iftira atmayanin, kabul ettigimiz yasadan rahatsiz olmasina hiçbir sekilde gerek ve yer yoktur. Kimin sesi çok çikiyorsa, kimler feryat figan ediyorsa onlara dikkat ediniz, zira Türkiye’yi sosyal medya araciligiyla karistirmak isteyen iste bu emel ve yüzlerdir. Küfrün özgürlügü olamaz. Kötülügün özgürlügü olamaz. Ihanetin özgürlügü olamaz. Rezaletin özgürlügü olamaz. Yalan haberleri birer birer servis etmenin, iç baris ve huzur ortamini yikici girisimlerin hakla, hukukla, basin ve yayin özgürlügüyle hiçbir bagi olamaz. Türkiye, sosyal medyada bulunmadi, buraya da teslim edilemez. Dijital teröre taviz vermeyecegiz. Sosyal medya infazlarina sessiz kalmayacagiz.”


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °