Manisali cimnastikçiler yilin son sampiyonasina damga vurdu

Manisa Büyüksehir Belediyespor Aerobik Cimnastik takimi sporculari, Istanbul’da düzenlenen, Kulüplerarasi Türkiye Sampiyonasinda 10 altin, 5 gümüs ve 3 bronz madalya ile toplamda 18 madalya kazanarak sampiyonaya damga vurdu.

Spor 17.10.2022 12:44:00 0
Manisali cimnastikçiler yilin son sampiyonasina damga vurdu

MANISA (IGFA) -  Aerobik Cimnastik Kulüplerarasi Türkiye Sampiyonasi, Istanbul’da gerçeklestirildi. 

2022 yilinin son sampiyonasina damga vuran sporcularimiz, 2023 yilinda yapilacak olan ulusal ve uluslararasi müsabakalar için hazir olduklarini gösterdi.

Sampiyonaya, Yildizlar (12-14 Yas), Gençler (15-17 Yas) ve Büyükler 18+ yas kategorilerinde katilim saglandi. Türkiye’nin çesitli illerinden gelen 150’yi askin sporcunun yer aldigi sampiyonada firtina gibi esen Manisa BBSK'li cimnastikçiler, madalyalara ve kupalara ambargo koydu.

Aerobik Cimnastik Kulüplerarasi Türkiye Sampiyonasi’nda, 15-17 yas kategorisi tek erkekler kategorisinde Manisa Büyüksehir Belediyesporlu sporcumuz Okay Göktürk Balci Türkiye ikinciligini kazandi.

15-17 yas kategorisi çiftler müsabakalarinda ise sporcularimiz Simal Seyman ve Okay Arsan Türkiye Sampiyonu olurken, 15-17 yas Trio kategorisinde de Simal Seyman-Okay Arsan-Göktürk Balci, Türkiye Sampiyonlugunu kazandi.

15-17 yas grup kategorisinde ise Simal Seyman-Okay Arsan-Göktürk Balci, Sudenur Sahin ve Ömür Günay beslisi Türkiye Sampiyonu olarak yarismayi tamamladi.

Alinan bu sonuçlarin ardindan 15-17 yas takimlar sampiyonlugu kategorisinde Manisa Büyüksehir Belediyespor, Türkiye ikincisi olarak gümüs madalyanin ve kupanin sahibi oldu. 12-14 yas tek bayanlar kategorisinde Manisa BBSK sporcusu Yudum Atan Türkiye ikincisi olarak gümüs madalyanin sahibi oldu. Ayni müsabakada cimnastik yarismasinda ise 9-11 yas kategorisi Manisa BBSK sporculari Furkan Saylan- Ikra Köse ve Tanem Atar, Türkiye ikincisi olurken Furkan Saylan tek erkekler kategorisinde Türkiye Sampiyonu olarak adini müsabakaya yazdirdi. Yarismada dereceye giren sporcular, kendilerine desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanlarinda olan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e ve Manisa BBSK Spor Kulübü yöneticilerine armagan ettiklerini söyledi. Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever, Aerobik Cimnastik Kulüplerarasi Türkiye Sampiyonasina basarilariyla damga vuran sporcularimizin isil isil parladigini belirterek, “Manisa BBSK olarak sporcularimizin her zaman yanlarinda olduk ve olmaya da devam edecegiz. Sporcularimiza gelecekteki müsabakalarinda basari dileklerimizi ileterek, basarilarinin devamini diliyoruz” diye konustu.


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °