TDP'DEN CHP'YE KATILAN 11 ESKI IZMIR IL YÖNETICISINE GENEL MERKEZDE PARTI ROZETLERI TAKILDI

Türkiye Degisim Partisi’nden 11 eski Izmir il yöneticisi CHP’ye katildi. CHP Genel Baskan Yardimcisi Oguz Kaan Salici, rozet takma töreninde; “Önümüzdeki seçim, önemli bir seçim. Bu seçim, otoriter yönetimden yana olanlarla, demokrasiden yana olanlarin bi

Güncel 17.10.2022 14:06:00 0
TDP

Türkiye Degisim Partisi’nden 11 eski Izmir il yöneticisi CHP’ye katildi. CHP Genel Baskan Yardimcisi Oguz Kaan Salici, rozet takma töreninde; “Önümüzdeki seçim, önemli bir seçim. Bu seçim, otoriter yönetimden yana olanlarla, demokrasiden yana olanlarin bir mücadelesine sahne olacak” dedi.

Türkiye Degisim Partisi’nden 11 eski Izmir il yöneticisi CHP’ye katildi. Partiye yeni katilanlar için CHP Genel Merkezi’nde tören yapildi. CHP Genel Baskan Yardimcisi Oguz Kaan Salici, yeni üyelere parti rozeti takti. Törene Oguz Kaan Salici’nin yani sira Izmir Il Baskani Deniz Yücel de katildi.

Törende konusan Salici, “Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin kurucu partisi. Ama ayni zamanda önümüzdeki dönemde Türkiye’yi degistiren parti olacak. Su anda Türkiye’nin içinde bulundugu durum maalesef bizim bekledigimiz, bizim umdugumuz bizim insanca yasayabilecegimiz bir durum degil. Önümüzdeki seçim, önemli bir seçim. Bu seçim, otoriter yönetimden yana olanlarla, demokrasiden yana olanlarin bir mücadelesine sahne olacak. Dolayisiyla sizler de daha önce vermis oldugunuz demokrasi mücadelesini bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte vermek için, bizimle bir araya geldiginiz için, bu mücadeleyi hep beraber verecegimiz için çok mutluyuz” dedi.

Izmir Il Baskani Deniz Yücel de “Bu degerli arkadaslarimizin katilimi ile partimiz artik Izmir’de daha güçlü. Birlikte çok güzel çalismalara imza atacagiz ve ülkemizin aydinlik günlere ulasmasi için gerekli mücadeleyi hep birlikte sürdürecegiz” dedi.

CHP'ye yeni katilan Metin Çagri ise, “Türkiye’nin kurucu partisi, baba ocagimiz olan CHP’ye hep birlikte katilim için buradayiz. Buradaki siyasi hayatimizda vatanimizin, milletimizin bölünmez bütünlügünü savunarak, Türkiye’yi daha iyi bir noktaya getirmek için tüm gücümüzle çalisacagiz” dedi.

 Türkiye Degisim Partisi’nden CHP’ye katilan isimler söyle:

“Eski Izmir Il Baskani Metin Çagri, eski Il Baskan yardimlari Yasemin Inceoglu, Mehmet Aktas ve Sezgin Pastutmaz, eski Il Disiplin Kurulu üyesi Kadriye Çinaroglu, eski Il Yönetim Kurulu üyeleri Emre Güldasti ve Doruk Zeytin, eski Bayindir Ilçe Baskani Cenk Dolu, eski Karabaglar Ilçe Baskani Özcan Demir, eski Güzelbahçe Ilçe Baskani Mehmet Semih Tüzüner ve eski Karsiyaka Ilçe Baskani Ömer Dereli.”


Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °